jak jest na prawdę?

ej, powiedzcie mi, jak to jest na prawdę? chodzi mi o kurs dwuletni z chemii i roczny z biologii?
opłaca się? czy lepiej pójść na korki do kogoś? idę teraz do roboty i nie chcę własnoręcznie zarobionych pieniędzy wyrzucić w błoto ; /
dlatego, proszę Was o opinie. osób które uczestniczyły w tym kursie (w VIII lo albo na glińskiej).

z góry dzięki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak jest na prawdę?

ja chodziłam przez dwa lata, gdyby nie to nie podeszłabym i nie zdała matury ;P przede wszystkim musisz się nastawić na samodzielną nauke w domu oprócz zajęć, ale mają b. fajnych wykładowców w Indeksie ^^

Nie warto, stracone pieniądze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

moim zdaniem nie warto, firma indeks wydaję kupę kasy na reklamę. Mają klientów wyłącznie dlatego że są znani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę,że się zastanawiacie nad kursami.Chodziłam przez pewien czas do owej szkoły na fizykę i nie byłam jakoś specjalnie zadowolona.Później chodziłam do Pani Agnieszki (która jak przed chwilą zobaczyłam też ma tutaj swoje ogłoszenie )na chemię, i biologię,byłam bardzo zadowolona i dostałam się na stomę za pierwszym razem-POLECAM!!!
Dziewczyna bardzo wymagająca,ale generlanie fajnie się z nią pacowało.

P.S to przed chwilą co poszło jako osobny temat tez miało byc tutaj,ale cos mi nei wyszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Jakiej Pani Agnieszki?

proszę o namiary do Pani Agnieszki, wybieram się na medycynę za rok,
pozdrawiam

a ja raczej słyszałam same pozytywne opinie na temat kursów w Indeksie, większość moich znajomych ,co kończyła te kursy podostawała się tam gdzie chciała i byli zadowoleni z prowadzonych tam zajęć. ja się tam zapisałam życzcie powodzenia :P

Naprawdę jest tak, że nie powinno się robić błędów ortograficznych. Naprawdę, a nie - "na prawdę", jak w tytule.
Oczywiście zaraz kilka niedouczonych osób zapała świętym oburzeniem, że się czepiam...bo przecież co to za różnica, czy piszemy poprawnie, czy z błędami.
Takie czasy, że nie wiadomo dlaczego zgadzamy się na byle jakie pisanie, byle jaką obsługę w lokalu, byle jakie leczenie, byle jakie zachowanie - a potem wylewamy żale w internecie, jak akurat nas to spotkało.