jak powiekszyc biust tabletkami - forum

Pytanie do wszystkich kobiet na forum. Podobno są jakieś specjalne tabletki które powodują powiększanie biustu. Z tego co słyszałam na fitnessie od koleżanek te tabletki działają na estrogeny i dzięki temu można w kilka miesięcy powiększyć i ujędrnić biust. Czy któraś z was spotkała się z tego typu produktami i jak to trzeba brać ?. Jeszcze jedno wyczytałam na forach głównie tych z USA że tam właśnie tego typu metody powiększania biustu w Hollywood są coraz bardziej popularne i wypierają już operacje plastyczne. A skład tych tabletek opiera się głównie na jakiś ziołach z Ameryki Południowej o niedawno odkrytych właściwościach działania na kobiece hormony odpowiedzialne za obfitość biustu. Mam pytanie co to są za tabletki i czy można je kupić w Polsce ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapewne chodzi o tabletki działające na estrogeny o nazwie breastfem. Tak można kupić też w Polsce jak wpiszesz w internet. Ja je stosowałam i nawet jak na tabletki całkiem niezły wynik. Nie dają tyle co implanty ale różnica jest widoczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę? (4 odpowiedzi)

Cześć, Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Adwokat Rozwód Gdansk (5 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?