jak przywrócić namietność w zwiazku ze stazem...?

podzielice sie waszymi spostrzezeniami/ sposobami? zwlaszcza stazem 10 letnim - gdy 'szara codziennosc' + wychowywanie potomstwa skutecznie 'przytlumilo' żar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak przywrócić namietność w zwiazku ze stazem...?

Ciężki temat , pierwszy stopień do zdrady i rozbicia małżeństwa .
Nie próbuj i nie szukaj odskoczni nie zdradzaj . Rozmawiaj z mężem .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co nie zmienia faktu że w pewnych przypadkach taki "reset" pomaga. Więc druga opcja jest taka że jak już zdradzisz to nie rozmawiaj o tym z mężem ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Eeeeee... 10 lat to pikuś, myślałam, że 20, 30 ;)
Dobrze robi związkowi:
- wyjazd bez dzieci,
- chwilowe rozstanie np. tygodniowy wyjazd do rodziny, wyjazd na delegację,
- wyjście na randkę - może być umówione, może być spontaniczne,
- sex zabawki :) - nie żeby zaraz jakiś hardkor, ale miłe wibradełko lub inny gadżecik dodają pikanterii i z ciekawością czeka się na wieczór, gdy dzieci pójdą spać ;)

My też mamy 10 lat małżeństwa, też codzienność króluje i podkopuje namiętność. Dobrze zrobiło nam ostatnio wyjście na randkę, aż szokująco miło było poszwędać się z mężem po mieście, wstąpić na piwo i pogadać o głupotkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałem taką opowieść, jak pewna para przyszła do specjalisty z podobnym problemem i poprosiła o radę. Ten rzekł, że mają wybrać dzień i godzinę i raz w tygodniu uprawiać seks tego dnia, na zasadzie "choćby skały sr*ły". Początkowo byli oburzeni, bo to takie mechaniczne, takie nie w magicznej chwili etc, ale zdecydowali się spróbować. Po jakimś czasie wrócili i mówią "to działa! od rana myślimy już o tej chwili". Więc róbcie to dwa razy w tygodniu, potem trzy itd
Kiepsko to brzmi, ale działa.
Ludzie mają dużo na głowie, problemy i humorki, czasem zapominają jak to jest i potrzebują nowego restartu.
Lepiej tak niż szukając kogoś na boku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przypomijcie sobie jakie były dla was dobre momenty i zastanówcie się co zmieniło się, że już tak nie jest

To zależy co ten żar przytlumiło i której ze stron to przeszkadza
Bo jeśli tylko jednej to takie zabiegi mogą być mało skuteczne
Aczkolwiek te reguralne spotkania to niegłupi pomysł
Wygospodarować czas sam na sam kiedy doba nie jest z gumy jest trudno ale czasem jest to konieczne
Trochę spontaniczności i nowości też jest mile widziana
Ja dodałbym jeszcze nutkę zazdrości i niepewności ale tylko nutkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiecej czasu dla siebie, erotyczne zabawki i seksowna bielizna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

taka bielizną sama bym nie pogardzila ale plus size nie produkują :P

to zalezy ile tych plusów jest :) na superlove są wieksze rozmiary takie na 44 moze 46 nawet, zerknij i wyszukuj po filtracji

Na chwilę wymień Staza na Kochaina.
Szybko skumasz temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...