jak to możliwe?

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Byłem z żoną - w sobotę do południa - na plaży w Brzeznie. Spokojny w zamyśle wypoczynek przez dobrze ponad godzinę "umilał"nam warkot i smród pracującej w morzu!!!! motopompy którą właściciele pobliskiego parku rozrywki - naprzeciwko wejścia na plażę nr 49- pompowali za pomocą podłączonego węża wodę do wypełnienia gumowego basenu z łódkami. Na zwróconą uwagę pracownice wzruszyli jedynie ramionami i dalej robili swoje. Zadzwoniłem do straży miejskiej, niby zgłoszenie zostało przyjęte z obietnicą szybkiej interwencji ale przez niemal pół godziny nikt się nie pojawił / pewnie byli zajęci koszeniem kasy za zle zaparkowane auta lub t.p./.Dodam jeszcze że wąż idący od motopompy do basenu przechodził przez ścieżkę rowerową i chodnik dla pieszych i czekając w swojej naiwności na rychłe przybycie straży miejskiej byłem świadkiem jak rowery gwałtownie hamowały a kilka osób omal nie wywróciło się po potknięciu przez węża / zwłaszcza m loda dziewczyna uprawiająca joging. Przez ponad pół godziny nie doczekałem się przybycia straży miejskiej, a potem pracownicy parku rozrywki zwinęli węże i zabrali motopompę. Nie czekałem dłużej. szkoda nerwów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolejny któremu wszystko przeszkadza i liczy się tylko czubek własnego nosa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe co powiesz, jak twoje dziecko potknie się o ten wąż
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...