jaką kwiaciarnie polecicie?

Temat dostępny też na forum: Wesele
j,w,, w miarę nie drogą i dobrą, okolice trójmiasta, wykonanie kilku bukietów i wystrój samochodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaką kwiaciarnie polecicie?

Osobiście mogę polecić Kwiaciarnię "Dana" z Gdyni :)
Za bukiet ślubny, dwie butonierki, bukiet dla świadkowej i dwa dla rodziców oraz dekorację samochodu zapłaciliśmy niecałe 500 złotych.

Gabriela Gdańska gdańsk-kowale

Ja niezmiennie Kwiaciarnię Bratek
p. Kasia z Kwiaciarni Bratek
Jana Pawła II 6e/1 Gdansk-Zaspa
058-512-10-03

tu widac nasza dekoracje kosciola, wiazankehttp://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=120490

a ja kwaiciarnie bukiecik na monciaku w sopocie - rewelacja nawet kiedys na poczatku lipca mi sprowadizli stokrotki na 100 bukiecikow a bukiety okolicznosciowe za 25-30 zł wygladaja jak za 100 rewelacja

Przyłączam się, kwiaciarnia BRATEK!

kwiaciarnia MIKADO Pani Maja - gdańsk orunia górna :)

Popieram p. Majka z Mikado :))

MIKADO !!!!! - rewelacja. Super bukiety. Zawsze świeże kwiaty.

Nie polecam tej kwiaciarni, bo obsługa straszna a Pani od bukietów tandeciara i mam wrazenie ze sie uczy. Uwaga na stare kwiaty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpisuje się pod tą opinią - Stare kwiaty, właścicielka niesympatyczna, w razie problemów awanturuje się, wrzeszczy, nie da nawet spokojnie naświetlić sprawy nie mówiąc już o pozytywnym jej załatwieniu. Omijać szerokim łukiem! Wiadomo, że człowieka poznaje się w sytuacjach "nieszablonowych" - tu miałam okazję dwukrotnie doświadczyć okropnego traktowania i "mega nieprofesjonalnej" obsługi. ODRADZAM!

Gabriela Gdańska gdańsk-kowale

Nie polecam tej kwiaciarni, bo obsługa straszna a Pani od bukietów tandeciara i mam wrazenie ze sie uczy. Uwaga na stare kwiaty

a może sam otworzysz kwiaciarnie bo jak widzę po wpisach wszędzie są stare kwiaty

ja polecam Doris z Alfa Centrum - bukiety z pomysłem... niestety nie pamiętam cen

BUKIECIARNIA naprzeciwko Almy w Redlowie.Cudne,świeże i niestandardowe bukiety z kwiatów najwyższej jakości.Mogę podeslać fotki mojego bukietu na maila,gdyby ktoś chciał.Spełniaja życzenia co do bukietow dodając własną inwencję.Ja miałam z piórami strusia i winogronami-najpiękniejszy bukiet jaki widziałam w życiu..

Także bukieciarnia,ale na osiedlu Fikakowo w Gdyni,a może to ta sama kwiaciarnia,bo mieli ją przenieść z Fikakowa gdzieś niedaleko:-)

Z czystym sumieniem polecam kwiaciarnię Glorioza na Żabiance. Miła i profesjonalna obsługa, ceny nieprzesadzone. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy:).

Miumiu czy możesz mi przesłać zdjęcia swojego bukietu na maila? dagiw@yahoo.co.uk

hej, ja robiłam swoją w Kwiaciarni HanaH:) była cudna:) polecam:)

Polecam swoje usługi..jestem doświadczoną florystką...:)
Moje prace można zobaczyć na stronie www.secretgarden.weselicho.pl
Pozdrawaim

Kilka razy robiłam na zamówienie bukiety, a także od tak kupowałam kwiaty i cięte i doniczkowe w kwiaciarni Finezja w pasażu handlowym na Gdańskim Chełmie (tam gdzie tesco ;P) Panie które tam są - REWELACJA!! Ja mniewam różżżżżżżżżżżżżżżżżne wizje jeśli chodzi o bukiety a te Panie wszystko wyczarują tak jak chce :D

Moja Mama jak szła do Chrześniaczki na 18-stke to tam zamówiła bukiet w kształcie.... tortu!! tak, serio był to tort z kwiatami i lizakami na spodach do ciasta!! Rewelacja - nikt nigdy czegoś takiego nie widział!! A jak odbierałyśmy ten bukiet to takie dwie Panie przyszły po "coś" dla koleżanki na 60 ur i jak zobaczyły "kwiatowy tort" to też taki chciały - tylko z większą ilością lizaków ;P

Polecam gorąco tę kwiaciarnię!!

tylko nie zapomnijcie ze kwiaty to tylko dodatek.

ja zamawialam kwiaty na slub w kwiaciarni na dabrowie kolo przychodni kobiety bardzo niesympatyczne za duzo zlecen przyjmuja maja balagan zle wiazanki ludziom wydaja a moj bukiet byl nie swiezy i 2 dni po slubie na sesji kwiaty z niego wypadaly wiec nie polecam!!!

DORIS alfa centrum spełnili moje bukietowe slubne marzenie (fioletowy bukiet we wrzesniu) mimo ze inne kwieciarnie sie nie podjely

Englein- a ta dekorację z tiulu i świec kto ci robił do kościółka?

Kunegunda, wlasnie polecana przeze mnie p. Kasia w kwiaciarni Bratek- koszt 120 zl przy 4 parach.Jakbym byla sama to mialo byc 150 zl. Pani Kasia bylo w kosciele od pierwszego do ostatniego slubu, wymieniala swieczki, poprawiala tiul-czuwala:)

Robi tez dekoracje w Kosciele pw. Św. Kazimierza na Zaspie

Kwiaciarnię w pawilonach przy peronie skm na zaspie (od strony baru japa), kobieta potrafi wyczarować cuda i jest naprawdę niedroga!

polecam kwiaciarnie na Zabiance ,,GLORIOZA'' ja mialam kwiatki i dekoracje, wszystko sliczne!

ENGLEIN wybacz, że znowu pytam ,ale ja ciemna jestem ;-) Tzn,że za cały wystrój kościoła płaciłaś 120 zł (a byłoby 150 zł, gdyby był tylko Wasz ślub)? Bo w relacji piszesz,że kwiatami zajmowały się siostry zakonne. No więc jak to dokładnie było? Bo jakoś trudno mi uwierzyć,że wystrój całego kościoła kosztował tylko 150 zł CZy to chodzi tylko o tiul i świeczki,a kwiaty osobno?

placilismy tylko za tiul, swiece,swieczniki, platki zywych roz jakie lezaly na tlulu a bylo ich naprawde duzo.
Kwiaty byly w gestii parafii i nic za nie nie placilismy - kwiaty byly przy glownym oltarzy, przy 4 bocznych (w tym przy tabernakulum).
My (czyli wszystkie 4 pary) nie chcielismy przesytu i zaufalismy proboszczowi, ktory jednej z par powiedzial,ze siostry zajmuja sie dekoracja i zrobia to dobrze i nie trzeba za to placic. Zdziwil sie,ze ktos chce placic za kwiaty "przeciez siostry na co dzien dbaja o kosciol, jest to w gestii parafii".

to byla organza nie tiul:)

tu sa zdj z wystroju kosciola, zdjecia kwiatow wlasnie wrzucam bo juz dawno obiecalam to jednej forumce

http://forum.trojmiasto.pl/Czy-mial-ktos-slub-w-Kosciele-Sw-Krzyza-t43233.html?hl=englein#hl

Ja mam slub w rzadko używanej kaplicy, więc wątpię,że będą tam jakieś ładne "miejscowe" kwiaty ;-) myślę też, że nasz slub może być jedyny tego dnia.ale świece bardzo mi sie pdodobają. bardziej niz stroiki na ławkach i tym podobne ozdoby.Przejdę się do tej kwiaciarni i zapytam o ofertę. Dzięki

Pani Kasia jest naprawde elastyczna:) Idzie sie dogadac:) Proponuje najpierw zadzwonic i umowic sie z p. Kasia-bo w kwiaciarni jest tez jej corka i pracownica.
505-374-279

p. Kasia robila mi wiazanke, butonierk, kwiaty pod obraz Matki Bozej, pojedyncze cantadeski pieknie/skromnie przybrane dla malych druheneki i dekoracje na stoly na wesele. Doradzila kwiaty w kielichach...czesc z nich byla doniczkowa wiec do dzisiaj mamy pamietke w domu (kwiaty w tych wielkich kielichach co w kosciele). Za calosc naprawde malo placilismy-jak za cene cantadesek i eustomy w sierpniu.

A ja polecam p. Martę z Pruszcza. To przesympatyczna osoba i prawdziwa artystka jesli chodzi o kwiaty.
Robi cudne dekoracje i bukiety. Ma niesamowite pomysły.
I w dodatku dojeżdża do klienta na spotkanie.

Tutaj jest strona z jej ofertą i nr telefonu http://sites.google.com/site/pracowniamargaretka/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam kwiaciarnię SOTE w Sarej Oliwie, piękne bukiety, wspaniałe pomysły

zapraszam do mojej kwiaciarni w Gdyni przy ul.Morskiej 166.Kwiaciarnia mieści się za estakadą Kwiatkowskiego po prawej stronie w kierunku do Wejherowa

Polecam kwiaciarnię GLORIOZA w Gdańsku, fachowa obługa i porady, piękne kwiaty. Efekty dekoracji był dokładnie taki jaki chceiliśmy uzyskać i w kwocie w której planowaliśmy się zmieścić, kwiaciarnia w porównaniu do innych wypada atrakcyjnie.

ja tez polecam Kwiaciarnię BRATEK z Gdanska Zaspy

ja też polecam GLORIOZE- piękne wykonanie, świeże kwiatki i cena niewygórowana.

jedyna i niepowtarzalna kwiaciarnia - Ogrodnictwo Zdrojewscy w Sopocie.... na 4 października 2008 wyczarowali mi piękny bukiet ze storczyków i żywe storczyki we włosy. Bukiet trzymał się miesiąc:) a storczyki we włosach do białego rana:) Ceny naprawde konkurencyjne, ogromny wybór kwiatów i wizja, która jest tak ważna przy bukietach ślubnych. Szczerze polecam:)

Popieram poprzedniczkę - Sopot Zdrojewscy. Bukiety zawsze świeże i piękne. Sama miałam brać stamtąd kwiaty, ale okazało się, że nasze dekoratorki sprowadzają kwiaty i nie ma problemu z fioletowymi goździkami, więc bierzemy bukiet i dekorację autka od naszych pań.

Ja polecam szukać osoby prywatnej, bo w kwiaciarni wychodzi 2 razy drożej. Mi babeczka robiła dekorację na samochód, bukiet ślubny, bukiety dla rodziców, dekorację sali i kwiatek do butonierki za 700zl. a kwiatów było bardzo dużo. Pani Asia 512075746
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko róznica między osoba prywatną a prowadzącą jakąkolwiek działalnośc jest taka,że ta druga musi płacić podatki,zus,za wynajem lokalu,wodę,prąd,ogrzewanie,podatek od nieruchomosci i jak ma pracownika to też za niego zus i uzbierac na pensję dla niego.Jak czytam takie wypowiedzi jak ta wyżej to zastanawiam się czy edukacje takich osób zakończyły się na etapie podstawówki.Ceny są rózne w róznych miejscach ale to że jest drozej u kogos kto prowadzi działalosc wynika z tego ze jest zmuszony do płacenia nie małych haraczy w tym kraju.
A wszystkim polecam to aby zadac sobie wiecej trudu i obejść wszystkie kwiaciarnie w okolicy swojego miejsca zamieszkania i porównać ceny i co wchodzi w skład.I wybrac dla siebie najlepszą opcje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a moglabys wrzucic zdjecie tej dekoracji ialbo podac z jakich kwiatow ja mialas zrobiona za 700 zl bo jakos ta cena wydaje mi sie nieprawdopodobna . Chyba ze kobita robila zupelnie za friko i jeszcze dorzucila kase od siebie na paliwo zeby dojechac na gielde

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...