musze kupic druga spacerowke mam ta z zestawu 3w1 ale musze miec jeszcze jedna lekka dobra i niedroga poleccie cos lub moze ktos ma do sprzedania w bdb stanie??
00
Re: jaka spacerówka??
kala79
(15 lat temu)
Yasmine, dziewczyny zachwalają Twoje piękne kolczyki:-)))gdzie mogłabym je zobaczyć?
Aaaa, i żeby nie było nie na temat:-) to ja polecam MacLareny, mamy techno xlr, tanie nie są , ale za to są znakomite
prowadzilam go mi nie podpasowal ale to moje zdanie najlepiej przejedz sie nim zanim kupisz ale nie w sklepie tylko na chodniku
00
linka1120
(15 lat temu)
Ja tez prowadzilam ten wozeczek baby design, ale moim zdaniem zle sie go prowadzi i jest jakis taki sztywny.
00
annika1801
(15 lat temu)
dzięki za rady:)chyba zmienię zdanie o tym wózku
szukam wygodnego wózka przede wszystkim dla małego,na początek mamy coneco flash od forumki,tyle,ze pałąk do naprawy.ale próbowałam go z małym w środku i fajnie się prowadzi.
00
paulina123
(15 lat temu)
jak chcesz to podjedz moj zobacz ten to sie prowadzi
00
~elkra
(15 lat temu)
Świetną spacerówką za niewygórowane pieniądze jest Inglesina Trip. Kupiłam go, bo dobrze o nim piszą kobietki na forach - nie zawiodłam się.
Przed kupieniem wózka koniecznie trzeba go "pomacać", bo zdjęcia w internecie, to wiadomo - tylko zdjęcia. Ja sama najpierw koniecznie chciałam Chicco Lite Way ale jak go wypróbowałam w sklepie, to się na miejscu odkochałam.