jaką szkołę podstawową wybrać 14 czy 58 ????????

Przeprowadzam się na siedlce proszę podpowiedzieć która szkoła dla drugoklasistki wybrać czy podstawówkę nr 14 czy 58 ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaką szkołę podstawową wybrać 14 czy 58 ????????

Proponuję ci 14 tam chodziłem i wyszedłem na ludzi :)a na serio to chyba nie ma za wielkiego znaczenia, po prostu patrz gdzie bliżej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no właśnie słyszałam, że 14 ma wyższy poziom. Ma też więcej kółek zainteresowań i angielski dodatkowy jest na miejscu. Może któryś z rodziców się wypowie, którego dziecko teraz uczęszcza do którejś ze szkół... byłabym zobowiązana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczywiście,że 14 ; ). w 58 jest patologia ; d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja Tobie polecam Gdańską Szkołę Podstawową "Lingiwsta". Z tego co piszesz to w Twojej okolicy :) Szkoła ma bardzo bogatą ofertę zajęć pozalekcyjnych np: koło ekologiczne, koło młodego Europejczyka, łamigłówki mądrej główki, koło dramowe, koło plastyczne i inne. Naprawdę polecam jeśli nadal się zastanawiasz. Mój syn tam uczęszcza, więc wiem co piszę :) W zasadzie całość informacji można znaleźć na stronie szkoły: http://www.gsp-lingwista.eu/ albo dzwoniąc do szkoły :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lingwista nie ma sali gimnastycznej,niski poziom nauczania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja osobiście polecam sp nr 42, jest na pograniczu siedlec i suchanina, ma basen, jest duża, sporo zajęć dodatkowych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...