Re: jaki internet najtaniej we wrzeszczu?
Wydaje mi się że nie warto pakować się w żadne osiedlowe pakiety, ponieważ UPC czy Neostrada oferują bardzo faje pakiety.
Co prawda neostrady osobiście nie polecam, męczyłem się z tp bardzo długo i nigdy więcej. Internet mi przerywał a co więcej bardzo dużo płaciłem. Aktualnie mam UPC 25MB/s i bardzo sobie chwale. Nie mam lagów ( dużych opóźnień ) a co najważniejsze w miarę stały jest transfer :)
Aktualnie za najgorszy Pakiet UPC Fiber Power 5 Mb/s ( wystarczy swobodnie na przegladanie stron internetowych z 5 komputerami :) ) zapłacisz 56 zł podpisując umowę na 24 miesiące zaś najgorszy pakiet neostrady 2 Mb/s 54,44 zł. Więc zwycięzca wydaje się oczywisty.
Warto zajrzeć jeszcze na stronę upc, ponieważ posiadają oni bardzo fajne promocje np z telewizją i internetem gdzie można zaoszczędzić parę zł.
Tak na koniec chciałbym wspomnieć o osiedlowych łączach. Mają one jeden bardzo duży plus! Są to najczęściej małe firmy gdzie podczas podłączania będzie najprawdopodobniej właściciel. Tak więc gdy co cokolwiek się stanie nie będziesz musiała dzwonić na błekitną linie i czekać godzinami wciskając w między czasie klawisze numeryczne od 1-9 żeby uzyskać pomoc techniczna ;-)
Warto się rozejrzeć i przemyśleć wszystkie za i przeciw ;-) Ja osobiście polecam UPC ;]
pozdro
1
0