jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

COUPEROSE RELAX NOC HB jest w porządku, to krem na noc, naturalny, działa i pomaga, na cerę wrażliwą świetna sprawa. Przede wszystkim widać efekty stosowania, cera lepsza, zdrowsza, w lepszej kondycji. A co daje efekty? Stosowanie systematyczne. Nie mam po prostu żadnych problemów.

ja uzywalam Aube :) bardzo odzywczy krem. mozna teraz zamowic darmowa probke: http://www.nagrodobiorcy.pl/darmowa-probka-kremu-na-noc-od-marki-aube/
naprawde warto :)

Re: jaki krem na noc +30 ??

zależy, co kto lubi, ja przepadam za kosmetykami naturalnymi, ekologicznymi, i czasem jestem skłonna zapłacić 5zł więcej, a mieć 1 porządny kosmetyk, który jest najczęściej stosowany, dlatego ostatnio kupuje kosmetyki z Kivvi, zamawiam przez witalnie com pl. Są świetne i na dobrą sprawę są bardziej wydajne, więc nie wychodzi mnie to wcale drożej, a mam kosmetyki z górnej półki.

Nie ma dobrego kremu "dla wszystkich" uniwersalnego. Do każdej cery indywidualnie dobieramy kremy i substancje w nich zawarte. Kazda twarz ma inne potrzeby, dlatego tez pytanie jest bezsensowne i odpowiedzi w ten sposob nie znajdziemy. Najlepiej iśc do kosmetologa i on dobierze odpowiedni krem zbada cerę i da próbki sprawdzonych kosmetyków. Pamiętajcie Pani kosmetyki gabinetowe to zupełnie inne kosmetyki niz drogeryjne, bardziej wydajne, specjalnie dobrane itp. Nie chodzi o to zeby wydac majatek na kremy, które nie beda słuzyły cerze i bedzie brak efektu. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam
polecam kremy z TIANDE , na pewno nie alergizują, są naturalne i pomagają ponieważ są to kosmoceutyki , ceny podobne jak w dobrych markach tylko jakość lepsza... kontakt- Ewa mail- 2012.gdynia@gmail.com

Polecam ten: http://kosmetykinaturalne.com.pl/erboristica-natura-krem-do-twarzy-z-olejkiem-arganowym-50ml.html . Dla mnie idealny a mam podbone problemy z cerą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bym proponowała smarowac się na noc olejem kokosowym

bambino jest fajne, ale na pewno nie do mieszanej cery..................

oczywiście ze bambino. mam mieszaną cerę i sprawdza sie rewelacyjnie. Nie ma to jak krem dla dzieci..

te wszystkie kremy + 30 to pic na wole szkoda kasy ,a jak ktoś jest alergikiem to juz w ogole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

proszę Cię... vichy to shit jakich mało..... już nigdy więcej po niego nie sięgnę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

bambino jest fajne, ale na pewno nie do mieszanej cery..................

Trzeba eksperymentować niestety. Trudno polecić - zwłaszcza za pomocą forum - odpowiedni krem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

+30??? W tym wieku już nic nie pomoże...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Możesz spróbować tez tej Dermiki http://poloniacosmetics.pl/pl/kremy/92-wygladzajacy-krem-nawilzajacy-na-noc.html Przepraszam ze wrzucam linka ale nie widze dokładnej nazwy a nie che zrobic błędu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam krem Chanela - dzienno-nocny. Nie znalazłam nic lepszego. Niesamowicie wydajny, z działaniem matującym (mam cerę mieszaną), skóra od razu staje się gładka w dotyku, a także wygładzenie jest widoczne dla oka. Wspaniała baza pod podkład. 50 ml to koszt 260 zł, ale uznałam, że koło 30tki warto już inwestować w lepsze kosmetyki. Jednak ta wydajność ogromnie pozytywnie mnie zaskoczyła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

podstawa to kremy bez parabenow i innych swinstw, polecam Avene - przystepne ceny, wydajne, szału nie robią po pierwszym uzyciu ale po regularnym kondycja skory jest lepsza, polecam BABOR - chociaz te sa drogie ale to juz mega wysoka i skuteczna półka ;)

Co prawda nie mam jeszcze +30 ale korzystam z kremu marki Olay i jestem zadowolona. Skora jest delikatna i bardziej promienna.

Witam Pani Ago:)
Zapraszam na kosultacje dermokosmetyczne do gabinetu kosmetycznego Kobieciarnia ( Gd Żabianka), w którym obejrzymy skórę, przedstawię produkty róznych firm, a próbki dam do domu na "spróbowanie". Mysle, ze taki sposób jest najlepszy , wypróbowany przeze mnie od lat.Pozdrawiam, Edyta Kosmetyczka.:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

serum Clinique Laser Focus - pieknie wygladza, likwiduje przebarwienia, odswieza cere, splyca zmarchy.

ja w tym wieku proponuje już zainwestować w coś lepszego np vichy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przerabiałam różne kremy bardziej i mniej znanych marek i od jakiegoś czasu używam tylko kremu dla dzieci. Łagodny i naturalny, podobnie z balsamami do ciała-mam suchą skórę i po wypróbowaniu kilku ostatecznie wybrałam zwykłą oliwkę dla dzieci. Skórę twarzy też mam dość wrażliwą i chyba najbardziej sprawdza się krem dla dzieci.

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...