jaki prezent może dać trzylatek trzylatkowi na urodziny?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
dostaliśmy, a właściwie nasz syn dostał zaproszenie do naszych znajomych na 3 urodziny ich syna. Ma być jakiś poczęstunek i tort dla dzieci. Dla dorosłych też pewnie będzie jakaś przekąska. W związku z tym mam pytanie, jaki prezent może dać dziecko dziecku z okazji urodzin? Nie mam jakoś pomysłu. Jak to było u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki prezent może dać trzylatek trzylatkowi na urodziny?

proponuję jakiś super zestaw d*plo, no chyba najmniej za 200zł, żeby nie narobić sobie żenady :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciastolina, d*plo male, auta, ksiazki, puzzle, gry planszowe, itp
u nas dzieciaki dawały takie rzeczy ogólnie moje miały radoche z tego że tych prezentów jest dużo i cieszyły się nawet z tych małych - zauważyłam że rodzice dzieci przedszkolnych jak chodzimy na imprezki kupują prezenty w cenie do 50 zl bo nie chodzi o to by dawać drogie prezenty a by dzieciaki się spotkały i pobawiły i pojadły słodkości ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

o to super, bo zastanawiałam się właśnie w jakim przedziale cenowym wypadałoby dać prezent. Co innego, jak dorośli dają prezenty dzieciom, a co innego, jak prezent ma być od dziecka

zgadzam się 50 zł to maks, raczej większość rodziców tak uważa, nawet jak Ci wyjdzie mniej, a coś fajnego to spoko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnym pomysłem są gry. Poczytaj sobie tutaj artykuły na ten temat. Mi się najbardziej podoba pomysł gier kooperacyjnych.

Też mamy 3-letniego synka i On uwielbia bawić się klockami i puzlami.
Tego typu zabawki rozwijają bardzo dziecko i wciągają. Ostatnio kupiliśmy mu na prawdę wielkie puzzle w kształcie koła pory roku. Mały jest nimi zachwycony. Polecam http://www.osesek24.pl/product-pol-1000-Duze-puzzle-pory-roku-Djeco.html.
Wcześniej dostał klocki miasto Citycube. to 14 pięknych klocków, z których można stworzyć fajne budowle, w zestawie z dwoma samochodzikami http://www.osesek24.pl/product-pol-652-Klocki-miasto-Citycube-Djeco.html. Na prawdę warte polecenia i oryginalne!

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...