jaki prezent na dzień matki ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Macie jakies pomysły na fajny prezent
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki prezent na dzień matki ?

moja mama bardzo chciała taką torbę wózek na kółkach na zakupy więc jej kupiłam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

- ja z rodzeństwem rok temu dałam jej bon za 100 zl do kosmetyczki a w tym roku chce dostac surfinie i pelagronie do ogrodu :)

inne pomysły na prezent
- kwiaty
- jakiś kosmetyk (krem, tusz do rzęs)
- czekoladki
- ksiązka
- wyjście we dwie do kawiarni na pyszną kawę i ciacho
- bilety do kina

ja mojej kupiłam firankę do kuchni bo chciała :-)

ja kupuję w tym roku zestaw małych talerzyków bo mama chciała ;)

w zeszłym roku kupiłam kwiaty i perfumy ;)

:( też chciałabym mieć taki dylemat, oj wiele bym dała.... ja mojej mogę kupić ładny znicz i bukiet kwiatów :((((
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tak samo :((((

Mój pierwszy dzień matki bez mamy... ;(

Jesli Wasze Mamy maja Pandore, to ja np kupuje takiego charmsa-serce, ktore jest podzielone na pol, i te polowy serduszka to zawieszki czerwone, jedna z napisem "mother" a druga "daughter". Mysle ze to i fajne i urocze:)

O tak to wyglada:
http://www.hughrice.co.uk/product/23919/mother-and-daughter-dangle-charm--790950-en27.aspx

Aniaa boski jest ten charms - tez sie nad nim zastanawialam ;)

Ja jutro ide właśnie kupić:) Dla zaineteresowanych, w Pandorze jest teraz fajna promocja, jak sie zrobi zakupy za min 299zł to dostaje sie gratis srebrna zawieszke za 119zł:)

dziewczyny zapalam światełko dla waszych mamuś (*) przykro mi :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ne lepszy taki wisiorek?
http://prezenty-zakupy.pl/p/96/14102796/wisior-prostokat-murano-glass-pr429-prostokaty-wisiory-bizuteria-murano-glass-prezent-nowosci.html

Ja swojej mamie kupiłam taki kubeczek:
http://cosycottage.pl/67-kubeczek-claire-multicolor.html
myślę że będzie zadowolona bo lubi praktyczne prezenty:)

Dziękuje za pomysły. Chciałam kupic jej cos z czego moglaby korzystać

Dziękuję Beatko...

Ja swojej kupiłam porządną, szarą torebkę. Zawsze chciała a szkoda jej było pieniędzy

Ja kupuje prenumerate "Twojego Stylu".

W poprzednich latach m.in. perfumy, torebke, bon do kawiarni zeby mogla sie wybrac z psiapsiolka.

Ja dla mojej mamci zrobie torta wlasnej roboty,to ucieszy ja najbrdziej,ladne napisy Kocham Cie mamuś,ładnie ustroje i bedzie ok:)
Nie mam zbyt duzo funduszy by szalec,o to bedzie taki prezent prosto z serduszka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłam zestaw kosmetyków w tk maxx. Polecam są tam takie niedostępne nigdzie indziej, zwłaszcza piękne mydełka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

My kupiliśmy bilety do teatru na 'Dzien świra' :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie smutno w dz Matki kiedy ej nie ma, tym bardziej,że jest się samemu mamą;(

Przykre...eh.
Ja mojej też nie wiem co kupic, chciałam coś fajnego, pomysłowego, bo w tym roku wyjątkowo chcę jej zrobic niespodziankę.

Dla mnie to będzie smutny dzień :((( piierwszy Dzień Mamy bez niej tak poprostu bo Bóg tak chciał :((

Wiele bym dała tak jak inni pewnie aby było inaczej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie też pierwszy dzień mamy bez mamy Smutno...
Ale i jej i teściowej pokupowałam kwiaty ogrodowe: róże, lilie, gladiole i inne takie. Mama była a teściowa jest zakochana w swoim ogrodzie. obie bez przerwy w nim dłubały obie chciały mieć swoje różaneczniki, ale krzaki tej zimy pomarzły..
Teściowa będzie mogła sobie sama powsadzać i będzie się cieszyć całe lato i jesień, a dla mamy będę miała cięte kwiaty na cmentarz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja razem z bratem Mamie sprezentujemy Prasowacz Parowy. Sama go używam i uważam, że jest to znacznie lepsze urządzenie prasujące od żelazka. Wszystko idealnie jest wyprasowane, bez jakichkolwiek zagnieceń. Mama tak samo jak ja nie lubi prasować ( z resztą kto lubi), więc będzie bardzo zadowolona.
Zakupiłam go nahttp://www.prasujpara.pl
Przesyłka błyskawiczna, bo zamówiłam go w poniedziałek, a we wtorek już go miałam. Dodam jeszcze, że była ona za pobraniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maniusia sorki ale wieje mi to reklamką ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

w zeszłym roku kupiłam kwiatki na balkon, bo sobie akurat donice szykowała to sie wbiłam z tymi kwiatami w odpowiednim momencie

a w tym roku jescze nie wiem

ten parowacz też mi reklamą zajeżdża, jeszcze na końcu tekst "Dodam jeszcze, że była ona za pobraniem", jak nic reklama ;)

moja mama lubi stare sprawdzone sprzęty i pewnie nadal prasowałaby swoim starym żelazkiem, hehe ;)

sokowirówki, roboty kuchenne, megaczarymary kuchenne łącznie z kuchenką mikrofalową to nie dla niej ;)

ja kupię storczyka to jest piękny kwiatuszek

Ja zamówiłam kuriera z kwiatami, ma jej dostarczyć w sobote, tak znienacka ;]
a oprócz tego moja mam lubi pić kawę jak każdy chyba, więc kupiłam jej zaparzacz do kawy, wiem że się bardzo ucieszy z niego :}

Dla jednej mamy patelnia grilowa;)
A dla drugiej mamy zestaw talerzy i wyjście do kina;)

2 mamy bo jedna moja,jedna męża;)

ja mamie kupię chyba bransoletkę lilou :)
takie dość osobiste ;)

a teściowej do ogródka wiatrak z drewna ;)

http://chocolissimo.pl/do/cat/DZIEN_MAMY_PREZENTY/Dzien-Mamy-26-maja

ja mojej kupilam krem i czekoladki,jeszcze dostanie odemnie dobra wiadomosc ze zostanie babcia;)

niezapomniany prezent :-)
moja Mama nie doczekała takiej wieści, choć bardzo czekała ...

Aniu no to Gratulacje, masz chyba najlepszy prezent dla mamy ;D

Może pudrowane prezerwatywy dobrej marki? :)

Dziewczyny to smutne ,ze Waszycg Mam juz z Wami nie ma ..
moj maz tez juz bez mamy..11 lat:((

a mojej kupilismy roze na pniu do ogrodka-taka tradycja bo od 3 lat kupuje jej taka roze i slicznie wyglda-kwitnie cala wiosne,lato i nawet jesienia troche..

i bon podarunkowy ma profesjonalny makijaz...a ze idziemy na wesele to mama bedzie zadowolona bo zawsze chciala miec profesjonalny makijaz a szkoda jej bylo kasy..

a dla meza mamy-znicze i ciete kwiaty:/

A ja mojej kupiłam kure :)

Lilou odpada bo gorszego baziewie nie widziałam. Pierwsze lilou kupiłam 2 lata temu jak synuch się urodził, zaraz potem kupiłam kolejne, w chwili obecnej mam 5 i żadnej nie noszę bo nie nadają się do noszenia. Sznurki wymieniając już z 6 razy, jedyna która wyglada super to ta pierwsza kupiona 2 lata temu, takze jakość lilou mocno się popsula. Moja mama zgubiła swoją bo jej się przegrała ale nie sznurek tylko zawieszka!

Pandora mocno przereklamowana. Mam swoją już 3 lata, łącznie mam 8 charmsow, jakość super bo stan idealny ale sama sobie nie kupiłam i sama nie kupuje charmsow bo cena mocno naciągana, a nie lubię nosić czegoś tylko dlatego ze taka moda, i muszę mieć. Dla koneserek polecam cos znacznie oryginalniejszego. Trollbeads.

Mojej mamie kupiłam kure, w galerii, uwielbia gadżety porcelanowe ;););)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kwestia gustu, mi sie trollbeads kompletnie nie podoba, przegladałam rózne bransoletki, charmsy i nic mi nie wpadło w oko, wyglada bardzo przecietnie. Natomiast Pandora jest super jakosciowo, inne modułowe bransoletki sie nie umywają. Ja dostaje charmsy tylko na jakieś okazje, pozatym bransoletka nie musi być cała zapelniona, wole miec cos dobrej jakosci:) Co do Lilou to dostałam na urodziny, nosze razem z Pandora, fakt ze szybko sie rysuje, sznurek u mnie jest ok, ogolnie ciekawy zamysl tego i fajna pamiatka.

Zamysl był ok, tylko poszli w ilośc a nie jakość. Dlaczego moja pierwsza jest w idealnym stanie a aniolek z grudnia nie nadaje się do noszenia? Pomysł ok ale jakość fatalna. Pandora jest dobrej jakości, ja mojej nie zdejmuje wcale, nawet w ogródku pielimy razem, ale wg mnie trollbeadsy są dużo lepszej jakości, no i to pierwsza biżuteria tego typu. Pandora jest ok ale szału nie ma, apart nie podlega nawet dyskusji bo charmsow i bransoletki są jednorazowkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mamy mam taką piękną kartkę - torebeczkę (wykonanie - Agata) ...tu na zdjeciach można zobaczyc
http://magia-tworzenia.blogspot.com/
do kartki dodatkowo - woda toaletowa ;)

Ja kupuję taki zestaw czekoladki + kwiaty + kremiki w lidlu bo jest tanio a potrzebuję pieniądze na potem.. czyli voucher do spa na cały dzień;)

Wszystkie pomysly sa jak najbardziej w porzadku :) Ja swojej mamie rok temu zrobilem prezent w postaci http://www.naklejki-magnetyczne.pl magnesu na lodowke.Powiedziala mi,ze to był to najbardziej pomyslowy prezent jaki dostala.

Ja w tym roku planuję podarować mamie fotoksiążkę z jej zdjęciami :) już mam wymyślony nawet projekt, wzorowałam się na tej fotoksiążce http://fotobistro.pl/zycie-jest-piekne :) mam nadzieję, że mamie się spodoba :)

A co myślicie o sprezentowaniu mamie statuetki róży w 3D z jakąs fajną dedykacją? chodzi mi o coś takiego http://www.crystalcity.pl/produkt/roza_3d_na_prezent_dla_dziewczyny będę wdzięczna za opinie :)

Prezentuje sie bardzo ciekawie, jak dołączysz jakas oryginalna dedykacje to mysle ze mama bedzie w 7 niebie. Kobiety lubią takie bibelotymmm

Okropne to jest .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne! Pamiątka na dlugie lata :-) bardzo mi sie podoba, zamówie chyba mojej mamie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama jestem matką dla mnie największym prezentem jaki dostałam było to gdy dowiedziałam się że mój syn wyszedł po 3 operacji do domu nic piękniejszego .

A swojej mamie chciałam zamówić Panią która wykonuje paznokcie przy stopach i dobrą kawe.

zbieracz kurzu i kicz, odradzam

Moja mama bardzo lubi whisky to jej kupię coś takiego http://podarujupominek.pl/24-prezenty-na-dzien-matki-i-ojca ;p.

Ja swojej kochanej mamie kupuje kosmetyki w Yves rocher, naturalnie:)

Ja kupiłam mamie taka koszulkę http://www.megakoszulki.pl/Najlepsza,Mama,na,Swiecie,2,T-shirt-p1741.html . Jeszcze nie miałam okazji wręczyć jej prezentu, mam nadzieję, że się spodoba ;)

Ja kiedyś kupiłam taką koszulkę tacie, był zadowolony, nawet zakładał czasem ;) jednak moja mama jest tradycjonalistką i nie założyłaby takiej koszulki:) Ode mnie na dzień matki dostała biżuterię. Klasyczny prezent, który lubią chyba wszystkie kobiety. Dostała taką zawieszkę http://www.kuzniasrebra.pl/Zawieszki/Zawieszka_srebrna_45mm_Szklo_Wielobarwne_9g_6834.html nietuzinkowa, a takie lubi:) była zadowolona :)

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...