jakie koszty ogrzewania mieszkania gazem - storczykowa gdańsk

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Witam mam pytanie, czy wiecie może jaki może byc miesięczny koszt ogrzewania mieszkania na Gaz . Mieszkanie 55 m . Konkretnie interesuje mnie ul storczykowa w Gdańsku. Jest tam kilka fajnych mieszkań na sprzedaż , wszystkie ogrzewana na gaz , ale słyszałem że podobno ludzie mają tam bardzo wysokie rachunki za ogrzewanie . Proszę jeśli ktoś coś wie na temat o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakie koszty ogrzewania mieszkania gazem - storczykowa gdańsk

nie wiem jak mieszkanie ale ogrzanie, gotowanie i ciepła woda (wszystko grzane gazem) w domu 200 m kw to w takich zimnych miesiącach grudzień, styczeń to różnie w zależności od temperatury jaką lokator lubi 19-21 stopni to rachunki od 800 do 1200 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakie koszty ogrzewania mieszkania gazem - storczykowa gdańsk

mieszkanie 38m2 ogrzewanie gazowe (21 stopni), oraz ciepła woda na gaz miesiecznie 300zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...