jako tako!

zamawiałam zupę oraz pizzę do pracy, zaczęło się w porządku, ale szybko się zmieniło, Pan przyjmujący zamówienie miał pewnie zły dzień co nie zmienia faktu, że dla swoich klientów wypada być miłym, nie wykazał ani trochę ochoty doradzenia mi w wyborze lub gdy podawałam adres z wyrzutem mi powiedział, że on nie wie gdzie to jest (a nie daleko, bo na Fikakowie) wystarczyło zajrzeć do super stronki o tytule Google Maps:)
co do jedzienia: zamówiłam zupę dnia, była smaczna, bez fajerwerków, ale treściwa z ryżem i kurczakiem (duży plus), niestety na łyżkę nie zasłużyłam już sobie, następnie pizza z łososiem, kaparami i pomidorami, niby wszystko ok, smaczna, ale bez rewelacji, jak w każdej innej taniej i szybkiej pizzerii, a szkoda, bo chciałam się przekonać, że gdzieś robią pizzę, której kawałki "stoją" sztywno w pozycji horyzontalnej
co do dowozu: dość długo czekałam, ale przemiły Pan, który dowozi ładnie mnie przeprosił i był uśmiechnięty i bardzo miły! Pozdrawiam go serdecznie! A Pana przyjmującego zamówienia nie, mam nadzieję, że zmienisz nastawienie człowieku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: jako tako!

łyżki brak,niby pizza ma stać...a może Tobie chłopa trza....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3