jedyna chyba spółdzielnia, która potrafi coś zrobić dla mieszkańców
Spółdzielnia, jak każda ma swoje i wady, ale ja chciałam tu zaznaczyć głównie zalety. Nie zetknęłam się z takim osiedlem, na którym byłoby widać, że tyle się dzieje: nowe place zabaw dla dzieci, miejsca parkingowe, ławki, postawienie śmietników, kładzenie chodników w miejsce wydeptanych ścieżek, wymiana chodników - to tylko nieliczne inwestycje, które zostały zrobione a w tej chwili przychodzą mi do głowy. Dlaczego tak jest? Bo od kilku, a może już kilkunastu lat (nie pamietam) rządzi tam Pan prezes G., który jak widać jest odpowiednim człowiekiem na tym stanowisku. Gdyby takich jak Pan Prezes było chociaż kilku w naszym rządzie to może ten kraj zmieniłby się na lepsze.
Jedyne co mogę w tej chwili powiedzieć to żałuję, że musiałam zamieszkać w innej części Gdańska. Strasznie tęsknie za tym osiedlem i marzę o tym, zeby tam szybko wrócić.
Jedyne co mogę w tej chwili powiedzieć to żałuję, że musiałam zamieszkać w innej części Gdańska. Strasznie tęsknie za tym osiedlem i marzę o tym, zeby tam szybko wrócić.