jelito drażliwe
Bardzo jestem zadowolona z wizyty, Pani dr w sposób kulturalny, rzeczowy wyjaśniła mi na czym polegają moje dolegliwości, nie miałam wrażenia , że mamy mało czasu. Odpowiedziała mi na wszystkie pytania związane ze stanem zdrowia, nakreśliła w jaki sposób można wpłynąć na poprawę stanu zdrowia dietą, jakie leki brać w jakich sytuacjach, jakie badania zrobić w przyszłości, zinterpretowała badania które już miałam. Czułam profesjonalną opiekę i możliwość kontynuacji leczenia i badań w szpitalu. Byłam już u kilku innych gastrologów, każdy z nich nie miał dla mnie zbyt dużo czasu do puki nie zrobię sobie kolonoskopii, wyczuwało się , że na jednej wizycie nie da się wszystkiego załatwić, a najlepiej porobić sobie różne badania za pieniądze. Tego gastrologa będę się trzymać i polecam Panią dr wszystkim, którzy mają problemy ze swoim brzuchem. Dr nie skomentowała z uśmieszkeim że szczelina odbytu to choroba psychosomatyczna. Sama o tym wiem i staram się radzić sobie z emocjami, a od gastrologa oczekuję pomocy co mam robić z tym co mi się robi w tyłku. Polecam wszystkim