jestem zachwycona
Może i ego Krzysztofa wysokie, ale prawidłowo, bo jest świetny! Dużo gada, ale jak się klient nie odzywa to nie "męczy" sobą, osobowością też tworzy atmosferę, że fajnie się te 2 godziny spędza, nie jest nużąco, u innych fryzjerów również słuchałam "ploteczek", różnych uwag nt innych, baa nawet zdjęcia ślubne i rozmowy o rodzinie też wchodziły w rachube, wiec nie wiem skąd zaskoczenie, że fryzjer mówi, chyba że ja mam doświadczenie z mówiącymi fryzjerami. Zawsze się pośmieję i dowiem czegoś nt pielęgnacji czy stylizacji włosów. Bardzo lubię tam chodzić. Od 20 lat mam krótkie włosy, w różnych odsłonach od bardzo chłopięcych do bardziej kobiecych, chodziłam do różnych fryzjerów. Byłam 2 razy i się zakochałam w moim nowym obcięciu. włosy są idealnie obcięte, dosłownie same się układają, nigdy nie miałam tak obciętych!!!!!!!!!!, proporcje długości włosów na czubku głowy i przy karku są idealnie rozłożone co każda kobieta z krótkimi włosami wie, że jest to najważniejsze!! wyglądam przepięknie!!! cytuje moją mamę "nigdy nie miałaś tak dobrze obciętych włosów", zgadzam się i polecam z czystym sumieniem. Nie jest tanim fryzjerem,ale zamiast kolejnej bluzki warto się udać po super fryzurę!