jestem zbulwersowana !

Właśnie wróciłam z pizzeri przy ul. Marysarzówny w Gdańsku. Koszmar. Czekałam godzinę na pizze. To było mało. Prosiłam na samym początku o 3 takie same sosy czosnkowe. Dostałam inne a jeszcze aby tego było mało czekałam ok.15 min na ich wymiane. Panował ogólny chaos i nieporządek. Pracownicy kuchni latali jak w ukropie. Koniec był taki że sosy dostałam od brudnego pracownika kuchni w pudełkach obciekających wodą (lub jakąś inną cieczą) a pizza była już zimna .Na pewno tam nie wrócę ze swoją rodziną i nikomu ze znajomych na pewno nie polecę. Osobiście będę odradzać im korzystania z usług tej pizzerii. Nie wiem jak jest w innych pizzeriach pod tą nazwą ale ta na pewno zniechęca aby w nich jadać.A na marginesie sosy zawsze były naprawdę dobre ale teraz ten czosnkowo-majonezowy smakuje jak serek waniliowy, Słodki koszmar.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: jestem zbulwersowana !

Rozumiem Pani rozczarowanie co do czasu realizacji zamówienia i postaramy się to zmienić. Musi jednak Pani mieć na uwadze, że na ten moment zamówienia mieliśmy tak dużą ilość zamówień, że fizycznie nie daliśmy rady zrobić wszystkich w ok 10min. jak to jest na co dzień . Sama Pani zauważyła, że pracownicy starali się jak najszybciej wydać wszystkie zamówienia dlatego sosy dostała Pani od pizzermana aby skrócić czas oczekiwania. Przepraszamy i mimo wszystko zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszej pizzerii. Jeśli taka sytuacja się powtórzy może się Pani zwrócić bezpośrednio do kierownika pizzerii abyśmy mogli od razu zareagować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: jestem zbulwersowana !

a to dobre buhahahahahaha!!!!mieliście tak dużą ilość zamówień,czy chcielibyście mieć tak dużą ilość zamówień?Pani czekała na pizzę,więc pizzermen jej wydał sosy aby skrócić czas oczekiwania.hm.a kto robił pizze?ciocia Jadzia?czas oczekiwania(o jakości nie ma co wspominać)tragiczny,a jak sytuacja się powtórzy proszę zwrócić się bezpośrednio do kierownika!!!!a gdzie on jest?i w czym to wszystko przyspieszy jak taka sytuacja się zdarza nie 1 raz???!!!lepiej zbierajcie truskawki albo szparagi,bo o gastronomi to macie beznadziejnie kiepskie pojęcie!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3