Niestety podpadli mi juz drugi raz. Kilkakrotnie dowiadywalem sie o wymiane obudowy w telefonie samsung. Dowiedzialem sie od dwoch roznych osob pracujacych w tym serwisie ze jest problem z dostaniem obudowy do tego modelu. Powiedziano mi rowniez ze jesli dostarcze taka obudowe na wlasna reke i bedzie ona 100% oryginal, nie ma zadnego problemu z wymiana. dlugo szukalem takiej obudowy, wreszcie znalazlem z demontazu w bdb stanie. Udalem sie do global, pracownik przyjal telefon, dostalem pokwitowanie, odbior nastepnego dnia. Zadzwonilem wczesniej zeby sie dowiedziec czy gotowy, a tu niespodzianka (!), czlowiek informuje mnie ze takiej uslugi nie wykona. I niewazne ze ktos inny ten telefon przyjal, jeszcze inny powiedzial ze to zrobia, cyt.:..."jestem drugim pracownikiem i mowie Panu ze tego nie zrobimy..." Ja sie pytam, to jest profesjonalny serwis? Odpowiedzialni ludzie? A zadzwonic odrazu, powiedziec ze ktos blad zrobil? Stracilem 2 dni. Aha, ceny tez nie naleza do najnizszych: Wyswietlacz do k800i z wymiana - 120 zl, w innym duzym i znanym serwisie w gdansku - 70 zl. Ten sam wyswietlacz, ta sama robota. Szczerze nie polecam!