kaaaasia - opinia

Po ponad 40 minutach opóźnienia i zmarznięcia "na kość" doczekałam się w końcu na swoją kolej i tylko po to, żeby się dowiedzieć, że z uwagi na pogodę peeling nie może być wykonany. Jak się zapisywałam było jeszcze zimniej ok -20. Ciekawe dlaczego Pan super właściciel zapisując mnie telefonicznie nie poinformował, że w takich warunkach peelingu kawitacyjnego nie powinno się wykonywać???!! I po cholerę oferować swoje usługi na gruponie jak nie jest się na to przygotowanym. Troszkę tam posiedziałam i widziałam co się działo. Panie marzły z mokrymi włosami, drugie się kłóciły to z klientkami to z szefem przez telefon.. omalże nie przyjechała Policja. Z zasłyszanych rozmów to nie była pierwsza taka sytuacja. Żal mi tylko tych Pań, które tam pracują....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to sie dopiero paniusia znalazła

Jak sie nie ma kasy to do koscioła chodzić a nie obnosić sie ze swoją jaśniepańskoscią po gruponach.
Z usługi się powinno skorzystać, podziekowac, ewentualnie przeprosić i zrobic miejsce nastepnemu.
Aha i koniecznie nie nabrudzić bo przyjdzie następna i bedzie sie drzeć ze syf albo co gorsza po forach wypisywać.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: A to sie dopiero paniusia znalazła

KTOŚ WŁAŚCICIELI ZMUSZAŁ DO TYCH GRUPONÓW ?????? GRUPON = PROMOCJA A NIE- GRUPON = WIELKA ŁASKA!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0