kadry i płace, księgowość - nauka

Powiedzcie mi, jak najlepiej nauczyć się kadr i płac oraz księgowości samemu w domu? Idę co prawda niedługo na kurs kadry i płace, bo tym nie zajmuję się w ogóle w obecnej pracy, ale boję się, że trzeba będzie jednak na starcie coś wiedzieć i że nic nie będę tam rozumieć... Skończyłam kurs z podstaw rachunkowości i dostałam pracę jako pomoc księgowa - cały czas klepię to samo do komputera i coś tak czuję, że w tej firmie robiłabym cały czas to samo - nikt już tutaj nie ma dla mnie czasu, aby mnie przyuczyć do lepszych stanowisk, a zależy mi na rozwoju:( Gdybym miała tak obsługiwać klientów jak koleżanki, nie umiałabym im odpowiedzieć na większość z pytań :( Także proszę o poradę księgowe i kadrowe, jak się wszystkiego nauczyłyście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja właśnie skoczyłam Akademię Online Kurs: Kadry Moniki Smulewicz, czekam na certyfikat i kurs Płace w kwietniu. świetna forma kształcenia. Serdecznie polecam. Tu masz szczegóły: https://akademia.monikasmulewicz.pl/
Pozdrawiam Natalia

Jeśli poszukujesz profesjonalnych szkoleń z zakresu zarządzania kadrami, zdecydowanie polecam sprawdzić ofertę Educado od Wydawnictwa WiP, dostępną pod adresem: https://www.wip.pl/produkt/8/szkolenia-educado. To cenne źródło wiedzy i umiejętności dla każdego, kto chce efektywnie zarządzać zasobami ludzkimi w swojej organizacji.

zsae w Gdyni to dobra szkoła

Inne tematy z forum

Kryptowaluty (15 odpowiedzi)

Wszyscy moi przyjaciele i znajomi bardzo uważnie śledzą bitcoina i są bardzo zaniepokojeni, gdy...

Angielski dla dorosłych (42 odpowiedzi)

Chciałabym pójść do jakiejś szkoły językowej na kurs angielskiego. Mogłybyście polecić...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...