kask motocyklowy

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
posiadam kask motocyklowy, szukam do niego osobnika z motocyklem (najlepiej enduro) i własnym kaskiem oczywiście ;)
w celu przejażdżki tudzież nauki obsługi motocykla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kask motocyklowy

No to d*pa bo mam naked-a ...

Kask mam, motocykl też, ale z enduro to on ma mało wspólnego... chociaż ścigacz też ma koła:) O motocyklach i technice jazdy mogę opowiadać godzinami i swoją wiedzą chętnie się podzielę.

Jeśli nie boisz się nauki na 250 ccm w 2T z dosyć młodego rocznika to zapraszam ;)

napisałam o enduro, bo to jedyny typ motocykla, na którym podróżowałam kiedyś jako pasażerka... :)
a wiadomo, że wolimy to co znane niż nieznane ;) tym bardziej, że nie znam w ogóle Was - właścicieli motocyklów
czy wobec tego jakiś namiar ktoś zostawi? ja podaję swój : inka_kava@op.pl

No wiesz, niektórzy wolą nowe, nieznane, nieprzetarte szlaki :). Posiadam Suzuki RM 250 2008r. To wyczynowy cross, chyba słabo nadający się do nauki :D. Chociaż posiada niełamiące klamki sprzęgła i hamulca ;). Sprawdź na YouTube "z czym to się je" i jak co to podaje maila: amiei@wp.pl. Pozdrawiam ;)

No to będę świnką i podepnę się pod wątek ;)
Ja mam nawet kombinezon :) Chętnie pośmigam jako plecak oraz przyjmę kilka lekcji w gratisie ;) Najlepiej z kimś odpowiedzialnym ;)
W zamian oferuję wyborowe towarzystwo i dużo humoru :)
Prive: rudi-mk@o2.pl