kaski

wlaśnie przeczytałem artykuł o kaskach rowerwych i postanowiłem sobie taki sprawić, lecz nie wiem gdzie jest dosyć duży wybur kasków, pozatym też nie wiem gdzie można kupić jakiś kask "posiadającym opcje ratwania życia :]". Więcwiecie gdzie można dostać jakiś dobry kask??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kaski

bym był wdzięczny gbyście nie podawali adresów sklepów internetowych, tylko sklepów na ternie Gdańska

najwiekszy wybor nie jest w Gdansku ale na granicy Gdyni i Rumii Żuchliński. Tam kupowalem swoj kask i jest tam taki wybor ze glowa boli (moze przesadzam troche:P)

hmm.... to chyba troche daleko :(

sklep "Wyspeka" w Gdańsku, nie każdy ma czas/nie kazdy może/ nie kazdemu sie chce jechac tak daleko...we wrzeszczu w Promieniu moze 400 metrow masz 3 sklepy rowerowe, napewno cos tam mozna znalesc. Jeden tak jak wspomnialem "wyspeka" - 20-30 metro od skrzyzowania grunwaldzkiej i slowackiego, 2 sklep jest kolo pętli autobusowej we wrzeszczu, kolo takiego parkingu, a 3 sklep kolo koscioła tam gdzie jest sklep dźwignia...pytaj ludzi napewno trafisz

dzięki,wiem gdzie są te sklepy:)

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...