keratynowe prostowanie włosów:)

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Chciałabym zapytać czy ,któraś z Pań korzystała z "takiego zabiegu"??Jeżeli tak to jakie są "za" i "przeciw",a co najważniejsze GDZIE w Trójmieście (najlepiej w Pruszczu) można go wykonać????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: keratynowe prostowanie włosów:)

Ja korzystałam parę dni temu z takiego zabiegu. Jestem bardzo zadowolona. Mogę Ci dać namiar na fryzjerkę która mi go wykonała, dojeżdża także do domu klientki.

A ja polece Ci Pania Agnieszkę ,która ma salon od niedawna na ul.Fantazego w Pruszczu. Jeżdzę do niej z Gdańska, bo naprawdę zna się na rzeczy i oczywiście taniej.
Tel: 602127801
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję,poproszę Cie Kasiula o numer tel.do tej fryzjerki.A powiedzcie jaką cenę płaciłyście za takie prostowanie?

Proszę e-maila stylizacja@onet.eu cena w zależności od wlosów, najlepiej napisz i się wszystkiego dowiesz. A jak już się zdecydujesz, to na pewno będziesz zadowolona.
Pozdrawiam

http://www.facebook.com/pages/PHUS-Joanna-May-Majewska-Hair-Stylist-Creator-Coach/191784017590516?ref=hl
Zapraszam

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?