kiedy kredyt??

Witam...czy może ktos z fachowcow powiedziec kiedy teraz najlepiej wziac kredyt hipoteczny?czy w 2009 roku w 1 kwartale cos sie zmieni....jakie sa prognozy???czy warto poczekac?
z gory dziekuje Beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kiedy kredyt??

przez najbliższe 2 lata niewiel się zmieni

Może się zmienić ale na gorsze w związku z ograniczeniami jakie narzuca KNF. Myślę, że teraz jest dobry moment na kupno mieszkania ponieważ warunki kredytowe nie są najgorsze, przynajmniej w w PLN a mieszkania staniały. Za jakiś czas trzeba już będzie mieć wkład własny. Obecnie jest jeszcze kilka banków które dają kredyty na 100% wartości nieruchomości. Pracuje w jedym z takich banków. Jeżeli chciałaby Pani dowiedzieć więcej na temat naszej oferty zapraszam. Mój numer telefonu to 505-528-511, email amerkat@tlen.pl

jakie banki dają jeszcze na 100% ?

w chwili obecnej są już nawet kredyty w CHF na 100% są to oferty promocyjne i jeśli Nomisja Nadzoru Bankowego wprowadzi te zmiany o których mówi, niedługo (*% kredytów będzie udzielana tylko w PLN.

Inne tematy z forum

Zarządzanie nieruchomościami - opinie (20 odpowiedzi)

Co sądzicie o zarządzającym nieruchomościami Polzen? Jak w praktyce wychodzą ceny usług, ogólnie...

Czyszczenie tapicerek meblowych i pranie dywanów. (24 odpowiedzi)

Często na łamach forum pojawiają się pytania o godną polecenia firmę wykonującą usługi...

Przeprowadzki (46 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....