kiermasz hand made

Temat dostępny też na forum: kiermasz hand made
Zapraszamy na czwartą, dwudniową edycję trójmiejskiego kiermaszu hand made na którym jak zawsze obecni będą artyści tworzące wyjątkowe rękodzieło. Będzie można nabyć miedzy innymi: Unikatowe torebki Spoon, kolczyki Matrioszki, Twins-owe Brzydale , kury znoszące jaja Przetwórni, malowane poduszki Fanaberii, ręcznie dziergane króliczki Bajkopisarki i wiele innych ciekawych, kolorowych i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnim razem nie udało mi się trafić - nie mogłam trafić i biegałam po Mońciaku w tę i spowrotem, ale tym razem mam nadzieję, że trafię na czas!

Ja

Moim zdaniem ten kiermasz to zupelny nie wypal nie warto nawet tam zagladac Ci artysci za wysoko cenia swoja prace!

artysta

ceny są bardzo różne kolczyki od 12 zl , to chyba za rękodzieło nie jest dużo, torebki od 40 zl
impreza jest w formie kiermaszu i można się targować -do czego wszystkich zachęcam

Inne tematy z forum

Juwenalia Gdańskie 2025 (59 odpowiedzi)

Juwenalia Gdańskie 2025 powracają na Plac Zebrań Ludowych 16 i 17 maja! Przygotuj się na...

Festiwal biegowy Ultra Way (20 odpowiedzi)

Kto choć raz zawitał na Kaszuby wie, że przyroda oferuje tu wszystko, czego miłośnikom natury...

Pokazy kaskaderskie Monster Truck Show Chaloupka (3 odpowiedzi)

Już w tym tygodniu w GDYNI - KOSAKOWO na parkingu GALERII SZPERK, ul. Płk.S.Dąbka odbędą się...