klocki lego duplo

klocki lego duplo
Przyjmę klocki lego duplo, mogą być niekompletne, moja córka za nimi szaleje, a narazie nie stać mnie na taki wydatek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a za iloma rzeczami moje dziecko szaleje!? jak mnie nie stac to nie kupuje a nie prosze o nic!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

no właśnie mój syn za wieloma rzeczami szaleje bo jak cos zobaczy nowego to odrazu chce to miec ,jak cie nie stac to nie kupuj i nie pros bo jak ktos ma to zostawi dla swoich dzieci a nie da tobie bo twoja córka za nimi szaleje mój syn szaleje za bakuganami ale nie prosze by ktos mi je dał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacy wy jestescie beznadziejni.

A mi sie podoba. Bardzo fajnie ze mama probuje swojemu dzieciatku sprawic przyjemnosc. Tak trzymaj i powodzenia. Na pewno jakies znajdzie sie ktos kto wam je podaruje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do a.p.

jeśli nie masz nic do zaoferowania to nie komentuj, każdy radzi sobie jak może.Ludzie ile w niektórych jest jadu, aż nie do pomyślenia
Poza tym nie chcę ich za darmo, dla osoby która ma jakieś klocki do zaoferowania, mam propozycję wymiany, na co do ustalenia...

Wydaje mi się ,że ten dział właśnie po to został utworzony, by móc sobie nawzajem pomagać, wymieniać się , wspierać .A nie po to by osądzać innych , ubliżać im i krytykować na każdym kroku. Ale może się mylę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję za wsparcie.
Nie chcę klocków za darmo, mogę się wymienić na coś dla młodszego dziecka

Ewelinko

jeśli możesz popytać znajomych będę wdzięczna, a osobom, które nie mają oferty a piszą złośliwe komentarze dziękuję. Szkoda, że brakuje Wam odwagi by podpisać się właściwie

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...