klub dla singli

Rozglądam się od jakiegoś czasu za takim miejscem w Trójmiescie. I okazuje się, że ono nie istnieje. Każdy singiel szuka, nie znajduje i ... narzeka. I ciągle siedzi w domu SAM. Może warto to zmienić i zorganizować coś fajnego? Mam kilka pomysłów, może ktoś chciałby dołączyć do mnie i wspólnymi siłami zmienić obecną smutną rzeczywistość ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: klub dla singli

Zgłaszam się na ochotnika : ))) Co proponujesz najpierw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak ja jestem chętny. zmienię to razem z Tobą. Mam 29 lat, blondyn, 177cm wzrostu. Pasuje?

i tak oto Dorotka zaczęła działać.. ;)

a my czekajmy zaraz będą zaproszenia .. ;p

chętnie dołączę do Ciebie jakie masz pomysły ? marcin8116@onet.pl

Cześć
jest ciąg dalszy rozmowy?
Postanowiliście coś? ;-)

Wspaniała inicjatywa, ale bez podania kontaktu nic nie osiągniesz.To tak jak, chciałabym, ale....boję się? Jeśli mówi się "A" to trzeba powiedzieć i "B":) Zorganizowałam Sylwestra dla singli, myślę, że będziemy bawić się wyśmienicie!!!! Następną imprezę, którą chcę zorganizować jest wyjazdowy kulig. Otwartych i chętnych singli zapraszam do kontaktu na gg 10324965. Jeśli ktoś nie ma gg niech założy, to tylko chwila.Moja dewiza "chieć, to móc"

Chętnie połączę z Tobą Doroto siły, by wspólnie organizować imprezy dla singli. Pozdrawiam Alicja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej:) też bym była zainteresowana wspolnym zorganizowaniem sylwestra. mój numer gg to:483269

Alicja, mnie najbardziej przekonuje ten wyjazdowy kulig ;p;p takie chałdy sniegu, będzie ostra jazzzda ;s;s

Przykro mi, ale na Sylwestra nie mamy już miejsc.

40 latek też może dołączyć?, oczywiście, że wolny....Pozdrwiam wszystkich, grzesiek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Alicja to co z tym kuligiem? kiedy i gdzie?