kobiet wołanie o szacunek

https://opinie.wp.pl/juz-rosna-ci-cycuszki-molestowanie-kobiet-zaczyna-sie-w-dziecinstwie-6177787520972417a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sk..

Wciśnij się w czerwone rurki i idź na clubbing.
Nie otwieraj dzioba w kwestiach, które są dla ciebie za trudne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> swoim zachowaniem doprowadziłyście

Nie generalizuj. Normalnych kobiet jest w pip.
Na szczęście ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po prostu każda kobieta z natury potrzebuje zainteresowania jak kania dżdżu, dlatego co chwila w tych główkach rodzą się mniej lub bardziej błyskotliwe pomysły jak tu na siebie zwrócić uwagę , jedna se du.pę powiększy i zaraz milion naśladowczyń następna cycki , usta , tatuaż , kolczyk tu i.... tam , jakaś ździebko inteligentniejsza albo uczulona na metal przypomni sobie że była molestowana , a bardziej prawdopodobne że film w kinie widziała o molestowaniu więc bierze na litość inne widzą że to działa i dawaj wszystkie były nagle molestowane.
Nawet średnio inteligentnemu facetowi zapali się lampka że coś tu nie halo ?!

Jak i dlaczego w takiej sytuacji facet miałby domyślnie mieć włączony szacunek dla kobiet ?! Niestety, ale swoim zachowaniem doprowadziłyście do tego że aktualnie na szacunek (który dwa, trzy pokolenia wstecz miałyście z zasady) musicie teraz pracować - każda i u każdego z osobna ... ja wiem najlepiej przypie...rzyć się do facetów że to ich wina, a swojej winy w tym nie zauważać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Czy w to wierzę? Oczywiście, że nie ;) Idiotą nie jestem :)

>Ale fajnie czasami samemu sobie (a jeszcze lepiej: głośno!) coś fajnego powiedzieć. Szczególnie, kiedy są ku temu jakieś podstawy.
>Taka autoafirmacja.
>To naprawdę dobrze "buduje" samoświadomość.

Jeżeli dobrze zrozumiałem :
Mówisz sobie coś, w co nie wierzysz. Głośno. I na tej bazie budujesz autoafirmację.
Wg mnie raczej werbalizujesz projekcję. I potem w nią wierzysz, mimo ze wiesz, ze nie jest do końca prawdą.

Jedna i druga droga prowadzi do samoświadomości, tylko ta druga samoświadomość jest uczciwsza.

@miłego..

Wyciąłem z całej, dłuższej wypowiedzi, część, do której się odniosłem, w związku z wypowiedzią Iśki.
Do siebie oczywiście przyjąłem jej całość. A i każdy inny Forum odczytał ją w całości.

Cytat był tylko po to, aby wiadomo było,do którego wpisu jest mój komentarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Aradash:

Gostek na zwycięzcę nie wygląda. Raczej na ulepka z szybkiego szkolenia dla przedstawicieli handlowych :)

Ale sama zasada jest dobra.
Jestem (podobnie zresztą, jak Ty) niewierzący. Nie wierzę, że los mamy gdzieś tam spisany.
Wierzę w to, że sami go kreujemy.
Tak samo:
"takim mnie Boże stworzyłeś, to takim mnie masz". G.. prawda. To my siebie tworzymy.
Jeśli przez 50 lat ktoś nam powtarza, że jesteśmy denni i w to UWIERZYMY, to BĘDZIEMY denni.
Ja wolę być niewiarkiem, który jest BOSKI ;D

"Reasumując" :DDDD

podsumowując, debilu

BUSZMEN aradash nadrabia jak ma przepustke ze szpitala.... wtedy idzie na ilość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reasumując
największym rąbaką na tym forum jest Aradasch
270% normy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak cytujesz to cale zdanie ok a nie fragment.
"Ale z drugiej strony fakt ma chlop nature narcystyczna ale to chyba taka poza.'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@autoafirmacja:
https://youtu.be/tvbyY7oMT2E?t=21

kolejny nius

do warku idealnie pasuje..

Kolejna kobieta oskarża Romana Polańskiego o molestowanie

Artystka Marianne Barnard oskarżyła Romana Polańskiego o molestował seksualnie, gdy miała zaledwie 10 lat. Jak twierdzi, zdecydowała się na wyznanie pod wpływem fali coming outów innych kobiet, które opowiedziały o swoich traumatycznych przeżyciach z producentem Harveyem Weinsteinem

@miłego...

> ma chlop nature narcystyczna

Uwaga: będę się wywnętrzał :)

Nie powinienem tego pisać publicznie, bo g.. to publikę interesuje. Osoby, które mnie znają, to mnie znają. Idiotów wśród znajomych nie mam, zatem wychodzę z założenia, ze każdy jakieś-tam zdanie, SWOJE WŁASNE, ma wyrobione. I ok.
Nie raz się spotkałem z zarzutem, że jestem narcyzem. Ale poza Iśką, wszyscy kumali, że to żart.
Na zasadzie.. coś mi się udało fajnego zrobić, to stoję, patrzę na to, i głośno mówię: sadyl... ale ty jesteś BOSKI! (albo np. "genialny","seksowny" etc..)
Czy w to wierzę? Oczywiście, że nie ;) Idiotą nie jestem :)
Ale fajnie czasami samemu sobie (a jeszcze lepiej: głośno!) coś fajnego powiedzieć. Szczególnie, kiedy są ku temu jakieś podstawy.
Taka autoafirmacja.
Zauważyłem, że sporo osób nią "zarażam". Same, po jakimś czasie tak robią i fajnie im z tym.
To naprawdę dobrze "buduje" samoświadomość i spycha w kąty lęki czy fobie. A szczególnie: ewentualne kompleksy.

Niektórzy tego nie rozumieją i nic na to nie poradzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

O, już się zalogowałam ;) Ale nie będę nikogo pouczać, obiecuję. I dawno już nie siedziałam na Forum, czas to nadrobić ;)

hilarious jest też inna rzecz:

ludzie nie logujący się na własne konta, bo inaczej wbijali-by lekko licząc 100 postów dziennie!!!! - co daje 3000/mc :) -
ci ludzie gadający o "związkach i relacjach z innymi", a sami (OD LAT!!!) nie mają wieczorami absolutnie nic lepszego do roboty niż siedzenie przed monitorem na forum i pouczanie innych :DDDD

made my day....

Prawdę mówiąc też mnie to zaskoczyło... a rzadko się to zdarza...

typiara co pisze o szacunku wyciąga takie rzeczy na publiczne forum :D

hilarious!!!

ABSOLUTNIE wszystko co pisałem się sprawdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

~isztar

uuuullllaaaa
myslalem ze się przyjaźnicie, nie sadzilem ze tak publicznie zbesztasz przyjaciela. Ale z drugiej strony fakt ma chlop nature narcystyczna ale to chyba taka poza. isztar nie moja to brocha ale strzelam ze przyjaźnicie się po rozstaniu..... [rzepraszam jeśli wsadziłem nochal w nie swoja sprawę, Zaskoczylas mnie tym wywodem na temat sadyla ot co.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Iśka:

> chwalisz sie tysiacem zwiazkow.

Gdzieś to wyczytała?
Pisałem o ROZMOWACH z bardzo wieloma kobietami. Zdecydowanej większości z nich nigdy na oczy nie widziałem.

> nikt nie bedzie miał odwagi powiedziec ci to w twarz

A niby dlaczego?

I prośba: pozostaw to, co kłębi się w Twojej głowie na mój temat, a nie jest sprawą publiczną, wyłącznie dla siebie.

"ty prostak i cham"

"To cale molestowanie jak już wspomniałem to zwyczajna moda , lans. Kobiet maja dwie natury (...) druga natura to taka która chce by ja facet posadl , poniewieral, zniewalal, natura "dziwki" typowy samiec typ macho s*******. Kobiety lubia się czuc male , zagubione, Problem się rodzi z tym molestowaniem w momencie kiedy zbierze się więcej niż dwie samotne sfrustrowane bez pomyslu na zycie kobiety."

:DDDDD

>Tylko... że ostatnie 6-7 "związków" z rzędu zakończyłem ja :DDDdddddddddddedededede

KompleksMalegoCzlonka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Jeśli dziś piątek, to czytamy Ziemkiewicza (45 odpowiedzi)

Dziś piątek, dzień postny, ale Ziemkiewicz nie zważa i daje czadu:...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...