kobiet wołanie o szacunek

https://opinie.wp.pl/juz-rosna-ci-cycuszki-molestowanie-kobiet-zaczyna-sie-w-dziecinstwie-6177787520972417a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sk..

Wciśnij się w czerwone rurki i idź na clubbing.
Nie otwieraj dzioba w kwestiach, które są dla ciebie za trudne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> swoim zachowaniem doprowadziłyście

Nie generalizuj. Normalnych kobiet jest w pip.
Na szczęście ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po prostu każda kobieta z natury potrzebuje zainteresowania jak kania dżdżu, dlatego co chwila w tych główkach rodzą się mniej lub bardziej błyskotliwe pomysły jak tu na siebie zwrócić uwagę , jedna se du.pę powiększy i zaraz milion naśladowczyń następna cycki , usta , tatuaż , kolczyk tu i.... tam , jakaś ździebko inteligentniejsza albo uczulona na metal przypomni sobie że była molestowana , a bardziej prawdopodobne że film w kinie widziała o molestowaniu więc bierze na litość inne widzą że to działa i dawaj wszystkie były nagle molestowane.
Nawet średnio inteligentnemu facetowi zapali się lampka że coś tu nie halo ?!

Jak i dlaczego w takiej sytuacji facet miałby domyślnie mieć włączony szacunek dla kobiet ?! Niestety, ale swoim zachowaniem doprowadziłyście do tego że aktualnie na szacunek (który dwa, trzy pokolenia wstecz miałyście z zasady) musicie teraz pracować - każda i u każdego z osobna ... ja wiem najlepiej przypie...rzyć się do facetów że to ich wina, a swojej winy w tym nie zauważać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Czy w to wierzę? Oczywiście, że nie ;) Idiotą nie jestem :)

>Ale fajnie czasami samemu sobie (a jeszcze lepiej: głośno!) coś fajnego powiedzieć. Szczególnie, kiedy są ku temu jakieś podstawy.
>Taka autoafirmacja.
>To naprawdę dobrze "buduje" samoświadomość.

Jeżeli dobrze zrozumiałem :
Mówisz sobie coś, w co nie wierzysz. Głośno. I na tej bazie budujesz autoafirmację.
Wg mnie raczej werbalizujesz projekcję. I potem w nią wierzysz, mimo ze wiesz, ze nie jest do końca prawdą.

Jedna i druga droga prowadzi do samoświadomości, tylko ta druga samoświadomość jest uczciwsza.

@miłego..

Wyciąłem z całej, dłuższej wypowiedzi, część, do której się odniosłem, w związku z wypowiedzią Iśki.
Do siebie oczywiście przyjąłem jej całość. A i każdy inny Forum odczytał ją w całości.

Cytat był tylko po to, aby wiadomo było,do którego wpisu jest mój komentarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Aradash:

Gostek na zwycięzcę nie wygląda. Raczej na ulepka z szybkiego szkolenia dla przedstawicieli handlowych :)

Ale sama zasada jest dobra.
Jestem (podobnie zresztą, jak Ty) niewierzący. Nie wierzę, że los mamy gdzieś tam spisany.
Wierzę w to, że sami go kreujemy.
Tak samo:
"takim mnie Boże stworzyłeś, to takim mnie masz". G.. prawda. To my siebie tworzymy.
Jeśli przez 50 lat ktoś nam powtarza, że jesteśmy denni i w to UWIERZYMY, to BĘDZIEMY denni.
Ja wolę być niewiarkiem, który jest BOSKI ;D

"Reasumując" :DDDD

podsumowując, debilu

BUSZMEN aradash nadrabia jak ma przepustke ze szpitala.... wtedy idzie na ilość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reasumując
największym rąbaką na tym forum jest Aradasch
270% normy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak cytujesz to cale zdanie ok a nie fragment.
"Ale z drugiej strony fakt ma chlop nature narcystyczna ale to chyba taka poza.'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@autoafirmacja:
https://youtu.be/tvbyY7oMT2E?t=21

kolejny nius

do warku idealnie pasuje..

Kolejna kobieta oskarża Romana Polańskiego o molestowanie

Artystka Marianne Barnard oskarżyła Romana Polańskiego o molestował seksualnie, gdy miała zaledwie 10 lat. Jak twierdzi, zdecydowała się na wyznanie pod wpływem fali coming outów innych kobiet, które opowiedziały o swoich traumatycznych przeżyciach z producentem Harveyem Weinsteinem

@miłego...

> ma chlop nature narcystyczna

Uwaga: będę się wywnętrzał :)

Nie powinienem tego pisać publicznie, bo g.. to publikę interesuje. Osoby, które mnie znają, to mnie znają. Idiotów wśród znajomych nie mam, zatem wychodzę z założenia, ze każdy jakieś-tam zdanie, SWOJE WŁASNE, ma wyrobione. I ok.
Nie raz się spotkałem z zarzutem, że jestem narcyzem. Ale poza Iśką, wszyscy kumali, że to żart.
Na zasadzie.. coś mi się udało fajnego zrobić, to stoję, patrzę na to, i głośno mówię: sadyl... ale ty jesteś BOSKI! (albo np. "genialny","seksowny" etc..)
Czy w to wierzę? Oczywiście, że nie ;) Idiotą nie jestem :)
Ale fajnie czasami samemu sobie (a jeszcze lepiej: głośno!) coś fajnego powiedzieć. Szczególnie, kiedy są ku temu jakieś podstawy.
Taka autoafirmacja.
Zauważyłem, że sporo osób nią "zarażam". Same, po jakimś czasie tak robią i fajnie im z tym.
To naprawdę dobrze "buduje" samoświadomość i spycha w kąty lęki czy fobie. A szczególnie: ewentualne kompleksy.

Niektórzy tego nie rozumieją i nic na to nie poradzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

O, już się zalogowałam ;) Ale nie będę nikogo pouczać, obiecuję. I dawno już nie siedziałam na Forum, czas to nadrobić ;)

hilarious jest też inna rzecz:

ludzie nie logujący się na własne konta, bo inaczej wbijali-by lekko licząc 100 postów dziennie!!!! - co daje 3000/mc :) -
ci ludzie gadający o "związkach i relacjach z innymi", a sami (OD LAT!!!) nie mają wieczorami absolutnie nic lepszego do roboty niż siedzenie przed monitorem na forum i pouczanie innych :DDDD

made my day....

Prawdę mówiąc też mnie to zaskoczyło... a rzadko się to zdarza...

typiara co pisze o szacunku wyciąga takie rzeczy na publiczne forum :D

hilarious!!!

ABSOLUTNIE wszystko co pisałem się sprawdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

~isztar

uuuullllaaaa
myslalem ze się przyjaźnicie, nie sadzilem ze tak publicznie zbesztasz przyjaciela. Ale z drugiej strony fakt ma chlop nature narcystyczna ale to chyba taka poza. isztar nie moja to brocha ale strzelam ze przyjaźnicie się po rozstaniu..... [rzepraszam jeśli wsadziłem nochal w nie swoja sprawę, Zaskoczylas mnie tym wywodem na temat sadyla ot co.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Iśka:

> chwalisz sie tysiacem zwiazkow.

Gdzieś to wyczytała?
Pisałem o ROZMOWACH z bardzo wieloma kobietami. Zdecydowanej większości z nich nigdy na oczy nie widziałem.

> nikt nie bedzie miał odwagi powiedziec ci to w twarz

A niby dlaczego?

I prośba: pozostaw to, co kłębi się w Twojej głowie na mój temat, a nie jest sprawą publiczną, wyłącznie dla siebie.

"ty prostak i cham"

"To cale molestowanie jak już wspomniałem to zwyczajna moda , lans. Kobiet maja dwie natury (...) druga natura to taka która chce by ja facet posadl , poniewieral, zniewalal, natura "dziwki" typowy samiec typ macho s*******. Kobiety lubia się czuc male , zagubione, Problem się rodzi z tym molestowaniem w momencie kiedy zbierze się więcej niż dwie samotne sfrustrowane bez pomyslu na zycie kobiety."

:DDDDD

>Tylko... że ostatnie 6-7 "związków" z rzędu zakończyłem ja :DDDdddddddddddedededede

KompleksMalegoCzlonka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

Jeśli dziś piątek, to czytamy Ziemkiewicza (45 odpowiedzi)

Dziś piątek, dzień postny, ale Ziemkiewicz nie zważa i daje czadu:...

Vibracje (7 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU