kobiet wołanie o szacunek

https://opinie.wp.pl/juz-rosna-ci-cycuszki-molestowanie-kobiet-zaczyna-sie-w-dziecinstwie-6177787520972417a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@woder:

Jesteś obrzydliwy. Nikt cię nie lubi i bezdomne psy ci nogawki osikują ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@sadyl A czego tu gratulować, skoro Iśka się w żaden sposób (chyba;) do zaistnienia wnuka nie przyczyniła?

Nie zdziwiłbym się gdyby służyła na żywo swoim doświadczeniem przez skype-a podczas jego inseminacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam kilka byłych córek i synów z poprzednich związków.
Byłych, jak ich matki.
Z niektórymi "dziećmi" (cudzysłów, bo są już dorosłe) mam świetny kontakt do dzisiaj.
Co tym dziwnego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Córcia ?! - co to za radosna twórczość ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak sobie myślałam na temat tych grzybów i w zasadzie to mało jest tych poważnie trujących.
Jak to jest że w atlasie raz grzyby pojawiają się jako jadalne, raz jako trujące?
Ciekawe, że nie bada się grzybów pod kątem różnych rodzajów przygotowania do spożycia
np.smażone są lekko trujące ale już np. suszone nadają się do spożycia...

P.S. jak to co za zasługa? - gdyby nie Iśka to by nie było żadnych wnuków - to chyba logiczne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak @topic coś Wam opowiem.

Moja była córcia, kiedy była w wieku późnogimnazjalnym, zasygnalizowała kłopoty w szkole w kontakcie z rówieśnikami. W szczegóły nie chcę wnikać.
Zapytałem ją wówczas (mieliśmy okazję być sam na sam): Ubierasz, malujesz i zachowujesz się jak ku..wa. Dlaczego ktoś miałby cię traktować inaczej niż ku..wę?

@Kobiety:
Chcecie być traktowane jak księżniczki, to bądźcie księżniczkami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A czego tu gratulować, skoro Iśka się w żaden sposób (chyba;) do zaistnienia wnuka nie przyczyniła?
Jakież to "osiągnięcie"?
Można podzielać radość. To rozumiem. I również podzielam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratulacje ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to wielka radość w rodzinie:-)
Nie ma nic piękniejszego od takiego małego człowieczka pojawiającego się na świecie.Gratulacje !!!

...sie musze podzielic nowina
mam drugiego wnusia:):):)
polsko -niemieckie przymierze D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Wiewióra:

Powiem Ci tylko, że po plasterku Nagiej Jolki się rozpłakałem. I wcale się tego nie wstydzę.
A Manson ją wcina jak jabłuszka :D

Aaa i stala sie jasnosc, senkju. Bedziesz zyl, mam nadzieje... Bo zabrzmialo z lekka groznie.
Za innych tez kciukam, bo widze lazaret :( Doradzilabym masaze, tyle ze podobna lipa juz z zabiegami na ten rok - znajomy cos mi pisal.

Boszzz...mi by jęzor eksplodował ;-)
Młodniej Sadyl,młodniej.Ja też powinnam taką kurację zastosować gdyż mój ogród tęsknym okiem wygląda za kosiarą,graczką,grabiami i łopatą.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Naga_Jolokia

Ponad milion jednostek w skali pikantności. Cayenne ma max 50 tysięcy.

No dobra, sama nie rozkminie - nagiej jolki? Skrot myslowy, kryptologia dla zaawansowanych czy dozwol9ne od lat teoretycznie 18?

Wyciągnęliśmy myślami krasnoluda z lasu. Przed chwilą wpadł do mnie i podrzucił mi słoiczek sosu z red savin, o którym pisał w wątku grzybowym. Kiedy skosztowałem końcem języka ilość, która zmieściłaby się na czubku szpilki, stwierdził, że jestem odważny.
I miał cholera rację. Sos może służyć do doprawiania nagiej jolki, żeby nie była taka mdła ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

> walka z paraliżem prawej ręki

Znam ponad dychę młodsze, które to dopadło, zatem niekoniecznie to już peseloza ;)
Dla mnie działka miała być po części remedium na tryb życia. Z początku nieco przerażającym, kiedy zdałem sobie sprawę, ile ton ziemi muszę własnymi łapkami przerzucić. Jednak szybko okazało się, że łopata i taczka nie są takie straszne. Subiektywnie odmłodniałem przynajmniej z 20 lat (Czy Panie to słyszą?;>)
Niestety, poległem na karczowaniu kłębowiska korzeni. Ale za kilka dni wstanę i będę se młodniał dalej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rwa kulszowa,przeforsowanie,u mnie walka z paraliżem prawej ręki,to już ten wiek ?!? Mnie diclofenac w zastrzykach ratował,znaczy żem bardziej pokręcona.
Mimo wszystko trzymajmy się zdrowo ludziska i aby do przodu .
Co do meritum wątku.My kobity miewamy czasem przechlapane,faceci czasem też.I tak to się kręci ;-p

> Tylko najpierw zapytaj krasnoluda o zgodę

To oczywiste.

> używasz nokii z Bogurodzicą nagraną na żywo pod Grunwaldem jako dzwonkiem

Jop. Wcześniej miałem ryk dinozaura ;)

> walczę z rwą kulszową

Nie zazdraszczam i WspółCzuję. Sam się nieco przeforsowałem działkowo i na drugie mam Ibuprofen. Jeszcze nie Diclofenac na szczęście :D

W Holywood to na pewno gwałcili islamiści, no bo przecież nie chrześcijanie. Albo lewacy.
Któryś dureń tu nawet powołał się na etos rycerski, który powstał przecież w europejskim chrześcijańskim kręgu kulturowym.

Taki Weinstein niczym się nie różni od gwalcicieli z Rimini, poza kasą.
Jeden i drugi rycerz pełną gębą, co to nad fiu***em nie potrafi zapanować.
Jak widać pogarda wobec kobiet jest niezależna od religii, wiary i kultury.

Inne tematy z forum

Co sądzisz o suplementach dla graczy? (3 odpowiedzi)

Co sądzisz o suplementach dla graczy? czy rzeczywiście są skuteczne?

Kawa czy Herbata - rano (192 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...