kobiet wołanie o szacunek

https://opinie.wp.pl/juz-rosna-ci-cycuszki-molestowanie-kobiet-zaczyna-sie-w-dziecinstwie-6177787520972417a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie Ciebie chciałem poprosić. Tylko najpierw zapytaj krasnoluda o zgodę. Raz już do Ciebie pisałem w sprawie dość podobnej. Znalazłem kurki z kolcami zamiast blaszek i chciałem, żebyś spytał MtF, czy to się je. Potem sam doszedłem do tego, ze to były kolczaki, a wdr następnego dnia zapytał o nie na forum. Tak to się wszystko zapina ciekawie. Wysłałem mmsa z tym grzybem, a potem coś mi się zaczęło kołatać, że używasz nokii z Bogurodzicą nagraną na żywo pod Grunwaldem jako dzwonkiem. Pewnie mój mms trafił zatem na Twoje konto w serwisie operatora albo krąży gdzieś w kosmosie i właśnie minął saturna. To jak kolega się zgodzi, to daj proszę nr. Teraz walczę z rwą kulszową i spałem może godzinę, ale któregoś dnia się pozbieram i chętnie się powłóczę po lasach. By the way, avondale zholowany na parking, więc ta opcja odpada na razie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak imigranci ubogacali europejskie kobiety swoim podejściem do seksu, to wszystko było cool, aż do momentu gwałtu w Rimini. Potem zrobiono raban na całą Europę i lewactwo nieco przycichło. A teraz wybuchła afera w Hollywoood i nie dało się jej zamieść pod dywan.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pokopałem... rzeczywiście był wątek z nazwą miejscowości w tytule.
Ale to naprawdę nic nie znaczy.
Już kiedyś o tym wspominałem: mam, jako-taką, orientację przestrzenną, ale do BMtF w życiu bym nie trafił. Spędziłem kupę czasu nad analizą zdjęć satelitarnych. Próbowałem po sieciach energetycznych (na podwórku stoi słup 15kV).. i kicha. Poddałem się.
Gospodarz zaprowadza do siebie.

Jeśli Kruku nie znajdziesz innego dojścia (a wiem, że umiesz dojść;), mogę Wam przekazać wzajemnie namiary. Dajcie tylko cynk.

Oj ...Kruku ...takich miejsc jest pewnie tysiące ... Hm... a mnie nie spotkałeś ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i co z tego?
nie jestem spełniona
mam ochote ogolic sie na łyso i załozyc glany
za chwile ..inne plany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ratlerek, co ty wyjeżdzasz z imigrantami, kiedy wątek dotyczy kobiet ?
Wrzucanie kobiet i imigrantów do jednego wora świadczy o kompletnym odlocie ideologicznym, którego jedynym wspólnym mianownikiem jest programowa nienawiść.

W Polsce nie ma prawicy, wiec ciężko jest jej coś podebrać, tym bardziej jakieś żądania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@isztar "miałam na stole do masazu-------całkiem gołego z wzwodem faceta,uprawiajacego sport od wielu laT.opalonego
GUZIK...taki włącz/wyłącz DZIAŁAŁ"

rozwalasz wszystkich doświadczeniem ;P , przy tobie wypowiedzi innych to jak przechwalanie się dzieci w piaskownicy ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty, facet masz porąbane jednak, to nie tylko oficer prowadzący tak na Ciebie działa.
W zachodniej Europie lewica, komuniści, Zieloni, socjaliści są od lat za imigracją, za multi-kulti, tylko twarda prawica była przeciw, więc teraz demoliberałowie próbują podbierać prawicy żądania ograniczenia napływu imigrantów. W Niemczech tylko AfD była przeciwko. Trzeba wyjrzeć na świat z krecich korytarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Dlatego też lewica dogaduje się z islamistami, bo mózgi im dzialają podobnie.

Tak tylko pierd****lisz, czy może masz przykłady "dogadywania się lewicy z islamistami" ?
Jeżeli mówimy o pogardzie wobec kobiet, to proponuje przypomnieć sobie, kto jak głosował podczas ratyfikacji Konwencji o zapobieganiu i zwalczaniu przemocy wobec kobiet i przemocy domowej. Cała Bolszewicka Partia Polski była przeciw. Zreszta w Rosji tez bolszewicy maja problem z tą konwencją.

Takie są wytyczne Międzynarodówki Bolszewickiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

do Łowcy
miałam na stole do masazu-------całkiem gołego z wzwodem faceta,uprawiajacego sport od wielu laT.opalonego
GUZIK...taki włącz/wyłącz DZIAŁAŁ
a
jesli moze działac u mnie
..u kobiety
u faceta nie?
moze !
tylko trzeba miec choc troche sprawne hamulce
i wlasnie byc dalekim od wspomnianego przez ciebie egotyzmu
facet nie umowił sie na terefere a na masaz..nie na erotyczny i do ttego był zonaty itd
nie i juz i koniec!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Squirrel

Czy Ty naprawdę tak się koncentrujesz na sobie, że nie rozumiesz o czym ja tu z Tobą rozmawiam ? Przecież w gruncie rzeczy, pisząc o masowości potwierdzasz moje tezy.
A ja piszę o genezie zjawiska, ktore ma przyczyny systemowe. Nie rozumiesz co to znaczy "systemowe"? Ja sądziłem, że jest to dość proste pojęcie. Czy ty nie rozumiesz rożnicy między pojęciami "jednostkowe" a "społeczne", "jednostkowe" a "systemowe". System nie sklada się z krasnoludkówl lecz z ludzi, ale system nie jest sumą ludzi. System to ludzie + reguły operacji. Ci sami ludzie w innym systemie bedą się inaczej

zachowali. I to system sprawia, że faceci i kobiety tak się zachowują.

Musisz sobie zadać pytanie do kogo kierujesz apel i jakie środki proponujesz, bo same apele nic nie znaczą, bo jak wiadomo "mówił dziad do obrazu...".

Ty naprawdę nie słyszałaś, że normalny człowiek, o normalnym umyśle, operuje rozmaitymi perspektywami, potrafi je zmieniać zależnie od potrzeby czy tematutak jak aktor, który robi to zawodowo ? No, no czego ja się dowiaduję tu o ludziach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wiesz - Sky ma jednak rację o tym braku mózgu.
Naprawdę myślisz, że opisane przez mnie sytuacje to jednostkowe historie dotyczące tylko mojej osoby i mające miejsce od 'wczoraj'? Nie, one się dzieją masowo i od wielu lat - w szkołach, na uczelniach i w zakładach pracy. Na ulicy, w komunikacji miejskiej. Wszędzie. Pamięta je moja mama, jej znajome, wspominała takie zachowania moja babcia, jej siostra, itd. działo się to i dzieje przy - podobno - ponad 90% świętojebliwych przykładnych polskich katolików... na papierze. A może właśnie dlatego.
Po drugie - z jakiej perspektywy mam coś oceniać, jeśli nie z własnej, skoro jakieś zjawisko dotyka mnie osobiście w stopniu co najmniej niepożądanym? To samo pytanie może Ci zresztą zadać każda inna dziewczyna/kobieta, ale i facet, który się z takimi zachowaniami zetknął.
'Dlatego też lewica dogaduje się z islamistami, bo mózgi im dzialają podobnie'. BEŁKOT.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tak, Deyna i Lubański to byli troglodyci, niewrażliwi na otarcia naskórka, latający po boisku w slipkach. Teraz Lewy czy Błaszczykowski to są wrażliwe mimozy. wymagające pancerza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Squirrel
Czy tak trudno zrozumieć ? No właśnie...
Ty napradę wierzysz w kije z jednym końcem? Wszystko widzisz z perspektywy egotycznej: ja, ja ,ja to, ja tamto. Nie widzisz drugiego końca kija czyli perspektywy zbiorowej, systemowej ?

Przecież tu, co widać jak na dłoni, działają czynniki natury systemowej, tak jak w islamie, tyle ze w odwrotnym kierunku. Zarówno demoliberalizm jak i islam są oparte na wierze w seks. Tyle że w demoliberalizmie seks to najwyższe dobro, podczas gdy w islamie seks i uosabiająca go kobieta to zło, co jest dośc zabawne, zważywszy na hurysy. Dlatego system demoliberalny kobiety odkrywa, a ismlam je zakrywa. Dlatego też lewica dogaduje się z islamistami, bo mózgi im dzialają podobnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ratlerek, ja widzę, ze ty po prostu w najzwyklejszy sposób jesteś pozbawiony mózgu.
Strój sportowy wynika z uwarunkowań danej dyscypliny. Długość szortów w koszykówce czy w piłce nożnej wynika z tego, ze maja chronić skore przed otarciami i odparzeniami i jednocześnie zapewniać szybkie odprowadzenie potu.
Skoro mężczyźni coraz bardziej się zakrywają to dlaczego w koszykówce nie noszą koszulek z krótkimi rękawami, tylko ramiączka ?

Co do obcisłej mody, to tylko wyjdzie na zdrowie, bo obcisła koszulka ubrana na piwny baniak wyglada komicznie, wiec może zmusi jednego i drugiego do wizyt na siłowni, co wyjdzie tylko na plus w ogólnym rozrachunku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę tak ciężko zrozumieć, że nie czyjś styl ubierania jest tu problemem, tylko nieumiejętność bądź niechęć do zachowania dystansu drugiej strony? Nie klepię seksownego faceta po kuprze, nie łapię za pierś, nie ocieram się o niego, nie gwiżdżę za jego plecami, nie składam kretyńskich propozycji (i nie strzelam wulgarnego focha po odmowie), nie mówię na - cały regulator - przy kumplach: patrz jaka lufa i nie informuję, co bym z nim zrobiła. Nie opowiadam też przy nim pieprznych dowcipów o facetach i nie czekam, aż się speszy/uśmiechnie, nie komentuję jego walorów fizycznych, nie prowokuję chamskimi odzywkami.
Nie piszę też kretynizmów na Fejsie czy gg zakładając ente konto po zablokowaniu poprzedniego.
I tak dalej.
Jeśli ktoś nie jest w stanie się od powyższego powstrzymać, jest gorszy do bydła - zwierzęta można zrozumieć, ludzi zachowujących się jak bydło - NIE.
O to chodzi.
Btw - roznegliżowana bywam jedynie na plaży lub w domowym zaciszu, więc argument z dudy. Nie ubieram się też wyzywająco czy skąpo, bo zwyczajnie nie lubię - nie mój styl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Facet, Ty masz nawet problemy z obserwacją rzeczy, nie tylko z rozumowaniem.
Jeżdżę od lat na rowerze, oczywiście w szortach, i gdy co jakiś czas zmieniam szorty, to na coraz dłuższe, bo krótkich już nie ma. Wystarczy obejrzeć mecz NBA czy piłki nożnej i porównać z filmami sprzed lat by się o tym przekonać. Na ulicy też widać facetów w szortach, ale też takich już do kolan. Na dodatek moda męska też się zmienia w kierunku damskiej, ale ciuchy są tylko coraz bardziej obcisłe, na razie.

A baby noszą szorty coraz krótsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

MtF, ok ale jak to zrobić? Znalazłem kiedyś nazwę miejscowości w tytule jednego wątku. Kiedyś jechałem do jakiegoś urokliwego miasteczka z małym rynkiem i wąskimi uliczkami i nawet minąłem tę nazwę napisaną na drogowskazie i mniej więcej kojarzę, w którą to stronę. Jestem w stanie zdobyć więcej szczegółów za Twoją wiedzą i zgodą. Tylko że nie mam samochodu teraz. Dojeżdża jakiś pekaes albo gryf gdzieś w pobliżu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

e e e!
wymiotny ..niekoniecznie
nie robi to zazwyczaj jakiegos zamieszania w głowie,tylko zal ,ze jak goraco to my tak nie mozemy
normalne i nie przeszkadza,chyba ze to jakas ostentacyjna eekshibicjonistyczno-szowinistyczna(d) prowokacja
torski jest fajan rzecza...za duzo włoskow nie za bardzo
ale ..co tam poszarpie raz ,drugi i ogoli

ja nie przesadzam ..swintucha bywam
ale nikt mi jeszcze nie powiedział,ze molestowałam ,przekroczyłąm granice itp
ksiedza nie podrywałam
zonatych tez trzymam na odpowiedni dystans,w zwiazku tez

kurka ..jakies zasady --nie rób drugiemu....
o to chodzi

>Faceci są coraz bardziej zakryci, niedługo będą zakładali burki i hidżaby, gdy tymczasem nasze panie coraz bardziej świecą golizną.

To znaczy co faceci mają teraz zakryte, co wcześniej mieli odkryte ?
Idąc w letni dzień przez Monte Cassino w Sopocie zauważam, ze raczej w Polsce faceci odkrywają się, obnażając swoje torsy, pozostając w szortach i obowiązkowych skarpetkach. Kształt i pluszowosc tych torsow nie wywołuje raczej u płci przeciwnej skojarzeń seksualnych, a raczej odruch wymiotny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...