kolano
czesc mam na imie damian i mam 15 lat niestety podczas gry w piłke doznałem ciezkiego przypadku skrecenia kolana lewego miałem robiona artoskopie kolana i miałem pękniętą łękotke ale nie usuneli mi jej bo dokto powiedział ze sie zrosnie miałem jeszcze naderwane wiezadła krzyzowe i one tesz miały sie zrosnąc .... ale jednak mało tego dwa miesiące pózniej skreciłem kolano byłem dzis u ortopedy i stwierdził ze wiezadło przednie krzyzowe mi pekło skieierował mnie na resonans magnetyczny ...Ale ja chciałem zapytac o taki problem gram w piłke nozna i kocham ten sport i lekarz powiedział mi ze moge juz zapommiec o grze w polu ale własnie chciałem sie dowiedziec czy faktycznie musze skonczyc z piłka czy nie ma juz szans na zawodowe granie gdzies w pierwszej lub drugiej lidze ? ale moz jest a czy na bramce jest tak samo tylko ze problem jest taki ze ja gram w polu i ciezko mi sie z tym pogodzic wiec jak sondzicie jest jakas szansa jakie wiezadło lepiej zrobic sztuczne czy moze jakis tam przeszczep czy jak to sie tam nazywa..prosze nech ktos odpowie