koleżanka najlepiej z dzieckiem w gdyni

witam jestem szczęśliwą żoną i matką 17 miesięcznego dzieciaczka niestety nie mam tu znajomych z którymi mogłabym wypić kawkę albo wybrać się na plac zabaw/spacerek całą bliską rodzinę mam ok 300km stąd. nie pracuję zajmuję się mieszkaniem i dzieckiem. byłoby miło mieć tu kogoś znajomego ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koleżanka najlepiej z dzieckiem w gdyni

cześć, ja tez jakis czas temu przyjechałam do gdyni, obecnie nie pracuję i oczekuję dzidziusia:) bardzo chętnie wybrałabym się na herbatkę, spacer i pogaduchy, jesli jesteś jeszcze zainteresowana podaję gg 35853371

Cześć. Ja również siedzę w domu z dziećmi i chętnie poznam nowe osoby. Z jakiej części Gdyni jesteście?

ja mieszkam na Cisowej

hej, czy nadal szukasz? Jeśli tak to daj znać na maila ikassia29@gmail.com
papa

Hej,Ja szukam towarzystwa dla mojego 3 latka.Jesteśmy z Gdyni witomina.Pozdrawiam

Ja mieszkam na Karwinach więc troszkę daleko, mój synek ma skończone 3 miesiące.

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...