kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hejka kochana to witam w klubie ja chorowałam na nerwice lękowa 4,lata temu fajnie szybko sobie poradziłam z tym w nie cały rok miałam wszystko napady leków ze coś się stanie że duszności mam że zaraz umrę nie mogłam się pogodzić. Z myślami o śmierci ciągle jakieś choroby wmawialam.sobie po czym szłam robić badania czy wszystko ok zemną wiem co to za choroba ale niestety jest zbyt silna żeby sobie z nią poradzić to siedzi w głowie myślisz oczyms przyjemnym a to i tak siedzi w głowie po 4 latach spokoju wróciło i to w nieodpowiednim momencie ponieważ brało mnie przeziębienie gorączka potem gorączka minęła straciłam węch i zaczęło się w nocy dostałam takiego ataku że szok zimno trzeslo mnie myśl że mam duszności że już węchu nie odzyskam w taka panikę wpadłam ciśnienie podskoczyło dobrze że mąż ma tabletki na zbicie to jakoś uregulowalam i usnęłam drugi dzień w miarę był myśl że nie mam węchu była oki minął dzień trzeci w miarę i znów godz 20wpadlam w panikę że znów mi duszno nie mogę oddychać że zaraz zemdleje mąż chciał pogotowie wzywać mówię jeszcze chwilę dojdę do siebie ale to było silniejsze wzięłam hydroksyzyne jedna po 2 Godz kolejna ale chyba tabletki za słabe na mnie nic mnie nawet nie uspokoiły i nawet nie zamulily usnęłam jakoś i tak do rana co godz wstawałam rano źle się czułam znów ból w klatce piersiowej taka nie swoją czułam nie pokój lek nic mi się nie chciało mam dwójkę dzieci to trzeba im zapewnić dzień śniadanie obiad i wogole nie mam motywacji więc postanowiłam wziąsc tabletki wcześniej przepisane przez kardiologa mojego zanim udam się po chorobie do mojej pani doktor przepisal mi na uspokojenie Signopam wzięłam rano i mam narazie w miarę spokój nie ściska nie tak i spokojniej oddycham ale czeka.mnie znów leczenie mam jutro teleporade chociaż tyle może coś już przepisze pani doktor porozmawia niewiem ale to jest masakra ta nerwica lękowa wszystko było zemną ok nagle wyjazd w góry i choroba tam mnie dopadła a z nią nerwica więc jak ktoś miałby ochotę porozmawiać jestem i ja też również chciałabym porozmawiać z kimś kto ma to samo i nie daje rady w kupie siła pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie porozmawiam 'męczę się już kilka lat raz jest dobrze a raz źle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam.Pani historię mogę wkleić i skopiować....mam dokładnie tak samo .zaczelo się jakiś miesiąc temu i co pare dni jest atak paniki.wydaje się że zaraz zemdleje ,umrę,zabierze mnie pogotowie ,zostawię dzieci .strach przed śmiercią.i płacz często mnie dopada .nie wiem co dalej ....oby z tego wyjść
.tego nam zycze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chętnie pogadam i podzielę się swoimi doświadczeniami w tej kwestii. masz może Messenger

z chęcią wymienię się doświadczeniami może masz Messenger?

A sine usta masz ?

Ja mam to samo dluga droga mam przepisany sympramol nie bardzo wiem jak tu pisac jak ktos chce to prosze pisac na 607749380 pozdrawiam zawsze razniej .

Witam...ja mam tak samo..już od roku..suchość w gardle, drżenie rąk a najgorsze jest to że nie mogę swobodnie oddychać..klucha w gardle..biorę leki i nic to nie daje..tak nie da się funkcjonawac..nic mnie nie cieszy ,chce mi się płakać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Również choruje na nerwicę lękowa ponad 8 lat na początku brałem tabletki o nazwie xanax zomiren 0.25 mg pomagało. Jakiś rok temu byłem u psychiatry przepisał mi Arketins po 2 tygodniach zaczepem czuć dużą różnicę nie musiałem mieć przy sobie żadnych leków a wcześniej zawsze miałem bo bałem się za mnie zaatakuje nerwica. Znowu muszę się udać do psychiatry ponieważ odstawiłem leki z dnia na dzień i mam Znów tą cholerna nerwicę natłok myśli pocenie dłoni nogi z waty kucie w klatce i nie wiadomo co

Z tym drżeniem tez tak mam. Niby się nie trzęsiesz, ale w środku cała drżysz. Ręce i nogi jak z waty. Nawet teraz tak mam.
A to w gardle to też nerwy i pewnie refluks. Taka gula w gardle, ucisk.

A ja mam takie dziwne uczucie w klatce piersiowej jakby mi tam coś w środku drżało...nie wiem jak to określić. Czuje też ucisk w piersiach i jakbym coś miała w gardle. W ciągu dnia pojawia mi to się czasem kilka razy a są dni że wcale. Czy ktoś ma podobne uczucie z tym drżeniem? Niech ktoś się odezwie

Jak wygląda u Ciebie atak paniki? Czy masz też problem z ciśnieniem?

Rozumiem Cię doskonale. Cokolwiek mnie zaboli zaraz mam wizję że coś mi grozi, skacze mi ciśnienie i ogarnia mnie panika.

Hej Kasia.. może chciałabyś pogadać? Dokuczaja mi te same uporczywe mysli, objawy.. Nie da się normalnie funkcjonować.

Hej dziewczyny.
Mam bardzo podobne objawy jak Wy. Pojawiają się nagle. Skok ciśnienia, serce szaleje a w głowie tworzę obrazy co za chwilę się stanie. Że zaraz stracę przytomność, umieram, czy ktoś mi udzieli pomocy. Myśli biegną jak szalone. Pierwsze jak wychodzę z domu to sprawdzam czy nam captrpil, hydroksyzyne, a jak zapomnę to gdzieś z tyłu głowy zaczynam panikować. Dźwięk ciągłego mierzenia ciśnienia jest już powoli nie dowytrzymania. Boję się co będzie dalej. Cieszę się, że nie jestem sama.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny!
Ja tez już od kilku lat mam nerwicę. Wcześniej objawiała się kołataniem serca, przyspieszonym tętnem, prawie zawsze refleksem i jadłowstrętem. Tym razem mam jeszcze potworne bóle pleców. Raz między łopatkami, raz w odcinku piersiowym, cała jestem spięta.... też tak macie? Jak tylko uda mi się jakoś uspokoić wszystko mija. Już nie mogę tak dłużej. Nic mnie nie cieszy, wszystkiego się boję, boje się zostać sama w domu, każdego wyjazdu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Ania u mnie też się zaczęło od bólu głowy uczucie jak bym miała zaraz upaść zawroty głowy kłucie w klatce itp jak byś chciała porozmawiać to się odezwij na mmaaddzia1989@wp.pl

Udaj się do specjalisty http://jutrznia.pl/skuteczne-leczenie-nerwicy-we-wroclawiu/ z nerwicą da się wygrać.

Prosze o kontakt na messengerze jesli to mozliwe Aneta Czu-ge.
Pozdrawiam

Witam.
Urodzilam corke i zaraz,po porodzie dostalam zakrzepicy. Teraz jak tylko zle sie poczuje od razu zalewa mnie strach i wizja tego co sie stalo.
Bo sama mie wiem czy cos sie dzieje czy tak dziala stres :(

Inne tematy z forum

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?