kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej. Urodzilam 11 mscy temu. Od miesiąca zmagam się z depresja nerwicowa. Też biorę leki i jak narazie żadnych rezultatów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,ja też jestem z zachodniopomorskiego i chętnie nawiążę kontakt.Jesteśmy w tym samym wieku i odkąd pamiętam zmagam się z nerwicą lęgową.
Podaj proszę swojego mejla,odezwę się.
Mona

Bardzo chętnie :) 693544356

Mam tak samo...dokładnie te same objawy tyle ze ja mam juz od roku... Nie wiem z kad to się bierze.. ale ataków Paniki dostaje wieczorem, prawie codziennie.. może chcesz o tym porozmawiać??
Izagalos25@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam to samo... od jakiegoś czasu boje się wychodzić z domu wieczorami bo właśnie zazwyczaj dostaje ataków wieczorem.. ale one są codziennie , kalaranie serca , dusznosci nie da się żyć normalnie..

prośba o kontakt 693544356

Hey . Tez choruje na nerwice czasem w nocy się obudzę niemoge złapać oddechu czasem tetno wysokie i cisnienie tez a czasem mnie ciagle coś boli

Ja chętnie porozmawiam chciała bym się dowiedzieć kilku rzeczy

W nocy budzę się co chwile z takim przeczuciem jakby, się miało coś stać sucho w buzi

Ja od jakiegoś miesiąca mam bardzo podobne objawy zaczęło, się od silnego bólu glowy z tyłu głowy, cała zaczęłam, drzeć słabo jakbym, zemdleć miała kołatanie serca. Teraz doszły mi bilet w klatce piersiowej 3 razy, EKG robione jest ok a ja ciągle czuje jakby, mnie coś gniotlo, kuło nie wiem jak to określić momentami, mam tak, że coś mnie zaboli, a, ja juz, uczucie gorąca buchniecie takie w głowę odrazu, się boję ze coś mi się stanie serce lata najgorzej jest jak jestem sama e domu, jak z, kims to, jakoś pewniej się czuję

Ja choruje od 5 Miesięcy .To jakiś koszmar .Ból głowy ,kłucie w okolicy serca ,uczucie omdlenia ,bezsenność .

Witaj Marto mam dokładnie to samo jak chcesz popisać arczi121dt@gmail.com

Pani Ewo, rozumiem co Pani przeżywa. Pytanie skąd to się wzięło, nagle od tygodnia? Przeszła Pani jakaś traumę? Stres? Problemy życiowe lub zawodowe? :(

Moze chcesz o tym pogadać? Mam tam samo:(

Cześć mam podobnie. Urodziłam 4 msc temu i wszystko wróciło. To jakiś koszmarbiore leki i chodze na psychoterapie, tyle że to nic nie daje

Ja już drugi tydzień mam takie objawy jak kołatanie serca,szybkie bicie,zawroty głowy takie że czuje jak tracę kontrolę nad ciałem ,okropny niepokój a oddycha mi się tak jakby ktoś ciężki siedział na klatce piersiowej i ściska mi gardło. Robili mi badania ,EKG...i wygląda na to że to na tle nerwowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam ja od ponad tygodnia bardzo źle się czuje źle mi się oddycha tak jak by brakowało mi tlenu nie umiem tego nawet opisać. Do tego suchość w buzi . Niepokój w środku czuje . Cała się trzese . Pocą mi się ręce stopy raz mi zimno raz ciepło. W sobotę rano pojechałam do szpitala bo myślałam że to covid byłam tak spanikowana że ledwo żywa tam siedziałam. Zrobili mi test nie mam covid .pani powiedziała że to nerwy ciężko było mi w to uwierzyć. Dała mi coś na uspokojenie czy pomogło nie wiem. W poniedziałek rano zadzwonilam na pogotowie bo dalej było mi bardzo źle . Też powiedzieli że to nerwy. Wczoraj poszłam do lekarza swojego pani mówi że nerwica. Nie wiem jak sobie radzić. Przepisala mi leki które mam wziąść pół tabletki przed snem. Raz jest dobrze raz źle. Jak śpię jest dobrze ale jak się obudzę znowu niepokój czuje i jest mi strasznie źle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem z okolic Poznania. Chętne Panie niech się do mnie odezwą na maila - moc z nami!
allkaa.krawczyk@gmail.com

Napisz proszę skad jestes ?? Dokladnie z jakiego miasta ?? Z chęcią mogę się spotkać lub popisać, tez choruje

Hej z miłą chęcią cię poznam koleżanka ja z tą choroba walczę już od 13 lat

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...