kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej ja też mam nerwice już od 13 lat jest tutaj ktoś kto by mógł popisać podam e-mail justyna.ciemna@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć mam podobnie. Myśli natrętne. Dramat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możemy porozmawiać o tym;)

Ja brałam seraloft idstawilam miesiąc temu brałam je 9 lat niestety wszystko wróciło są lepsze i gorsze dni ale ciężko się funkcjonuje z taka choroba bo to choroba i nikomu najgorszemu wrogowi tego nie życzę bo nikt tego nie zrozumie jeśli sam tego nie przezyje pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podam mojego maila , może bedziesz miała ochotę popisać pozdrawiam i życzę dużo siły i wytrwałości
zanetakandora5@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Marta mam na imię Żaneta i mam to samo co ty .Dwa miesiące temu urodziłam śliczna córeczkę, ale też się nie mogę cieszyć macierzyństwem bo boje się że umrze albo że się jej coś stanie . Z nerwicą walczę juz z dobre 10 lat ale ostatnie 6 lat mialam spokojniej aż do momentu urodzenia córki. Dobiją mnie to bo wiem że mój mąż ma mnie już pomalu dość, bo ileż można słuchać że coś mnie wiecznie boli i te czytanie w internecie o chorobach .... cały czas myślę że mam jakiegoś raka . Koleżanek juz troche odemnie się odsunęło, bo uważali mnie za dziwaczkę:( I jak tu żyć juz ma tego dość, czy to się kiedyś skończy

Nerwica lękowa dotknęła mnie 4 lata temu. Zaczęło się od kluski w gardle, sina twarz, drętwiejące ciało.. jakoś z czasem poradziłam sobie z tym sama. Niestety od pół roku narosła z potrójną siłą. Dostaje atak paniki, boje się śmierci, boje się zasypiać, dostaje co jakiś czas wysokiego pulsu Nieraz ściska mnie dziwnie w klatce piersiowej - nawet wtedy kiedy jestem spokojna, wyciszona i szczęśliwa?? Mimo tego, mam takie napady. Najbardziej boję się śmierci. Zasypianie jest dla mnie koszmarem, bo tracę kontrole nad swoim ciałem Mój partner na szczęście jest ze mną mimo moich problemów i naprawdę mnie wspiera!! Jednak niektórzy sie odwrócili Zaczęłam dopiero co psychoterapię. Zobaczymy co to będzie. Chetnie porozmawiam z jakąś duszyczką, zeby sie trochę podnieść na duchu:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej pewka jak coś to pisz też mnie męczy somatyka noa.kasia@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam to samo nikt mnie nie rozumie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Mój koszmar powrócił po kilku latach spokoju.
Mam wrażenie że jestem na skraju załamania. Czasem ciężko mi uwierzyć, że te objawy to "tylko" nerwica.
Od pół roku codziennie czuję się źle. Jak żyć :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie to tabletki?

Witam czy masz ochotę popisać albo pogadać mi nic nie pomaga rodzina ma mnie już dosyć nie wiem co mam z sobą zrobić mój e-mail Zaleska@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej ja nerwicę mam od dwóch lat raz dobrze raz źle moje wyniki też dobre a ja czuję jak by serce miało by mi przestać bić

Witam serdecznie mam nerwice lękowa od 3 lat. Niestety większość moich znajomych się odwrocilo biorę leki nie jest to przyjemna choroba! Na początku miałam ataki badania w szpitalu itp. Potem diagnoza Nerwica Lękowa! Pozdrawiam wszystkich chorujących.

Mi się wydaje, że odkąd mam problemy z tarczycą stałam się o wiele bardziej nerwowa. Buzuje we mnie złość, nagle zaczyna ze mnie aż kipieć z nerwów.

Jak sie objawia u Cieboe nerwica po porodzie?

Nic mnie nie cieszy. Napady nerwicy lękowej mam od 18 lat. Mialam przez.te 18 lat różne natrętne mysli, które analizowałam, rozkładałam na drobne, całymi dniami i nocami milion mysli. Wmawiałam sobie , że mogą kogos skrzywdzić i tego nie pamiętam i pojde do więzienia. Teraz urodziłam corke. Poprzednie lęki odeszly w zapomnienie, gdyż pojawily sie nowe....o zdrowie dziecka. Czy nie zachoruje na raka. Nerwica doprowadza do tego stanu, ze nie umiem cieszyć się macierzyństwem, bo wmawiam sobie ze dziecko zachoruje i umrze. Nie mam anow na przyszłość, ciągle siedze w necie i czytam o raku.
Nerwica niszczy mi zycie. Niszczy wszystko.

Witaj. Ja choruje na nerwice lękową od 18 lat. Jestem udręczona i umeczona i nic.mnie nie cieszy, bo ciągle wmawiam sobie, że spotkają mnie zle rzeczy.

Ja zachorowałam na nerwicę lękową 14 lat temu człowiek wrak a dopiero co wyszłam za mąż i chodziłam na prawo jazdy miałam kupić samochód i mialo być ładnie pięknie. Po paru miesiącach w których było bardzo różne ale nigdy nie dobrze trafiłam do psychiatry dostalam citaxin tabletki zaczynałam od małych dawek aż doszłam do 20mg i co i dużo lepiej po jakimś czasie zaczelam funkcjonowac jak zdrowy człowiek i do dzisiaj je zazywam i pewnie już tak zostanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej mam to samo nie moge usiąść prosto lece poprostu

Inne tematy z forum

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...