kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej . Ja mam tak ze nawet najmniejsza minimalnie stresujaca rzecz wprawia mnie i zawroty glowy, kolatania serca, mrowienie, dretwienie ciała. Tak jakby "cos" odbierali mi sily, jestem wtedy bezwladna na moment . Później zimno po calym ciele. Mysle ze choruje od jakis 4 lat ale 3 miesiace temu po narodzinach córeczki ktora kocham ponad wszystko niestety sie nasililo tak, ze boje sie zostac sama z nia w domu .
Bylam u 2 psychiatrow - 1 kazał brac leki, 2 ze potrzebuje wsparcia i wygadania sie. Leki biore sie brac bo niepotrzebnie przeczytałam i skutkach ubocznych i pewnie gdybym zazyla - wiekszosc z objawów by soe ukazały.
Mam 24 lata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Facebooku jest grupa "Stowarzyszenie zaburzeni.pl - I ty będziesz odburzony"
Można wyjść z tego zaburzenia bez leków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj mam podobne objawy i właśnie nie wiedziałam co mi jest myślałam wszystkie badania zrobione wszystko ok A mnie cały czas boli głowa jakieś dziwne kłucie bole i uczucie jak bym miała zaraz upaść to jest straszne.. Jak chcesz, pogadać to się odezwij mmaaddzia1989@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli ktos chce pogadac, mozna pisac na mejla: anetaxa140@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi wróciła po 4 latach, ale tak samo sto razy gorsza. Bylam w szpitalu przebadac sie, ale wszystko jest ok. Od rana do wieczora okropne bole w klatce piersiowej i plecach opasające, ściskające, kolatanie serca, placz, mysli o smierci, lek.ciezko uwierzyc, ze to nerwica a nie jakas inna choroba. Od dzis zazywam znowu leki

Witam a wyleczyłaś się już z tego? pozdrawiam

Mi 3 dni temu się uaktywniła po roku najważniejszy jest spokój Pozdrawiam cie

Mam to samo. Przez pandemię moja nerwica wróciła chyba 10 razy większa. Przez 9 lat miałam spokój. Teraz nie jestem w stanie sama wyjść z domu tKie mam lęki.

Stosowałam olejek CBD 5% essenz decarboxylated i brahmi przetestujcie ten zestaw https://konopiafarmacja.pl/krople-cbd/13-olej-cbd-5-essenz-decarboxylated-15-ml.html i polecam z całego serca. Miałam depresję i okropne migreny. Brałam leki od lekarza, ale kiedy do swojej kuracji dołączyłam olejek cbd CUDO! Zaczęłam normalnie spać po nocach, uspokoiłam się, zrelaksowałam, a ból głowy odchodził natychmiast. Ten olejek to jak połączenie tabletki przeciwbólowej i środka na uspokojenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. cie .Ja zmagam sie tez z nerwica lękowa depresja dystymia i zaburzenia osobowosci.Lecze sie juz 20 lat .Pierwszy epizot mialam 2000 a 2003 roku .Wyszlam z tego i frucilam do pracy i do normalnego zycia.Po 14 latach nawrut choroby ze zdwojona sila.Lezalam na oddziale zamknietym chodze na oddzialy dzienne do psychologa.Od 4 lat nie mogw wyjsc na prosta.Brak radosci smutek .Mimo lekiow nie moge dojsc do normalnej sprawnisci .Od 2 miesiecy mam zmieniony lek na asertin.Ale zamiast sie lepiej czuc czuje sie gorzej .Wieksza depresja silniejsz nerwica z napadami lękowymi nerwowosc.Pani doktor twierdzi ze to nie po leku a nadodatek trzesie mnie.Nie wiem co mam robic .Ufam mojeu lekarzowi lecze sie uniej juz20 lat .Problem jest ten ze ze nie wiem czy ten lek jest trafiony .Bo ile moga trwac skutki uboczne chyba ze cos ze mna jest nie tak .Wiec mam pytanie co otym sadzisz.Zaufac lekowi i jeszcze czekac czy zmienic lek .Zgory serdecznie dziekuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nina a możesz polecić jakiegoś psychiatrę?

Witam, czy nadal istnieje te forum, chętnie bym też się podzieliła moim doświadczeniem z zaburzeniami lękowymi (nerwica), pozdrawiam serdecznie

Witaj. Chętnie dołącze do grona. Ja choruję niestety od 19 roku życia, czyli teraz już 20 lat.
Chętnie Cię poznam, proszę o kontakt.

Cześć Ja na nerwicę choruję już kilkanascie lat,ale od dwóch lat to jest jakaś masakra .Przeszłam leczenie onkologiczne i nerwica i lęki zawładnęły moim życiem Najgorsze objawy jakie mam to stres i napiecie 24 godziny na dobe ,które powodują u mnie dziwne objawy z głową i oczami tzn mam dziwne rozpieranie w głowie głowa robi się ciężka i ogarnia mnie cały czas sennosc i uczucie takie jakbym sie miała przewrócić Mam tak całymi dniami Napisz czy ty tez tak masz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hej
zostawiam @ na pogaduszki....kluska5004!gmail.com

Często nerwica to kwestia czasu, ale życie z nią jest mega cięzkie.

Jakie masz objawy?

Dalej się zmagasz z nerwicą czy udało Ci się z niej wyjść? Pozdrawiam serdecznie! :)

Terapia pomga jak nic innego.

698774355

Inne tematy z forum

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...