kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Ja miałam i tarczycę jest w normie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety tak mam

A jakies leki przyjmujesz .też mam nerwicę lękowa....niestety

Hej ja tez latam sikać co chwile teraz mam akcja puls od 2 dni :( i bóle głowy z tylu później na czubku i przechodzi na skronie idę dziś do lekarza i już od rana mnie trzęsie od jakiegos czasu nie lubię dnia tylko czekam na wieczór aby się położyć

Bardzo Ci współczuję mam ten sam problem jestem załamana tak mi się kręci w głowie nie mogę pionu utrzymać. Miałam jakiś czas spokój a od dwóch lat Teraz mi się nasiliło bardzo nawet głupie przejście kawałek mam wrażenie że serce mi wyskoczy a do ubikacji wtedy Sikać mi się chce bez przerwy nie wiem czy tak samo masz

A miałyście badana tarczyce ja jutro idę do rodzinnego i w czwartek na krew . Tak ogólnie bardzo mało piszecie na tym forum macie może jakieś inne ?

Ja mam 65 lat i nerwicą borykam sie już 25 lat ciągły lęk z którym ciężko żyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam np pod prysznicem akcje ze nie mogę złapać powietrza i już panika serce wali i zawroty głowy mam już dość tego chciała bym żeby było normalnie już kiedyś to przerabiałam wyleczyłam się i około 10 lat spokoju a teraz powrót i trzyma mnie już około pół roku

Najgorsza jest niedziela wieczór, bo zaraz poniedziałek. Rozdzwonią się telefony, w skrzynce pocztowej coś będzie. Najchętniej schowałabym się gdzieś i nie wychodziła. Gorzej, że przed uczuciem lęku się nie schowam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście! To jest właśnie podstępne w nerwicy, że myślisz sobie, że już jest ok, dałaś radę, wszystko się uspokoiło- ona wraca ze zdwojoną siłą. Ja na początku miałam bóle głowy, później myślałam, że najgorsze minęło, to teraz mam łomotanie serca, ból i ciężar w klatce, napady gorąca..no cóż. Pozdrawiam wszystkich, którzy walczą w tym Wrogiem!

Macie takie dni ze dobrze się czujecie ? A po jakimś czasie wszystkie leki wracają ???? Proszę o odpowiedz

Witam, jakie masz objawy?

Hej , mam 26 lat i dwójkę dzieci i też mam problem z nerwica

Pani Bożeno prosze o numer telefonu bo chce zadac kilka pytań

Hej dziewczyny :) Mam 22 lata mam dwójkę dzieci i choruje na nerwice juz od 2 lat :(. Jest to straszne ponieważ łapią Mnie ataki takie że sama boję się co sie dzieję. Dzis w trafiłam aż do szpitala i spędziłam tam pol dnia nie mogli mnie uspokoic. Moze nie choruje na to długo, ale jest mi ciężko. Do tego nikt czlowieka nie wspiera

Witam. Jestem starsza od koleżanek. Mam 60 lat i zmagam się z tym świństwem od 28 lat. To jest koszmar. Łęki. zawroty.ciagle coś mi jest i ten niesamowity lęk że coś mi się stanie. Chciałabym mieć też z kimś porozmawiać.popisac.byloby lżej. Pozdrawiam gorąco koleżanki. Proszę o kontakt. FB. Bozena Grzegrzolka Kalman. Jestem z Mińska Maz.

Cześć Anetko...
Mam na imię Kaśka.Cierpię na nerwicę uogólnioną od 3-ech lat a na depresję od 15-tu..Nie jest lekko.przyznam.

Witaj ! Oj..tak ...mam to od dawna.Tyle. że u mnie zaczyna się od tyłu głowy...Płyną po mnie strumienie potu.Mam nerwicę uogólnioną.Leczę się od 3-ech lat farmakologicznie.Ostatnio połączylam to z terapią 3-miesięczną w szpitalu na pobycie dziennym.Pomogło tylko na kilka tygodni.Znowu sobie nie radzę.oprócz potów mam szereg innych objawów.W tym coś.co przypomina padaczkę.To najbardziej wykluczyło mnie ze społeczeństwa.

Mam tak samo jeśli chcesz porozmawiać napisz kolodziejska.ann@o2.pl albo na FB

Mogę podać jeszcze adres e-mail kolodziejska.ann@o2.pl

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...