kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Też chętnie poznam kogoś kto się z tym mierzy kolodziejska.ann@o2.pl można pisać mam tak od lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam zapraszam serdecznie do mnie na FB annann proszę mnie znaleźć albo napisać smsa 537 119 336 to znajdziemy się na FB mam tak samo

Jakie masz objawy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam też choruje na nerwice lękową, fajnie by bylo z kimś pogadać

Mam nerwicę lękowa(fobie społeczna) każdy kto chce popisać to zapraszam na GG 20682275.Troche leków przerobiłem i mogę się wymienić doświadczeniami

Napisz na GG 20682275

Znerwicowanych jest większość ludzi a nerwica to choroba więc to dwie różne rzeczy

Witam tez się zmagam z nerwica dziś idę na komunie i cała się trzęsę mam ucisk w skroniach na czole z tylu głowy masakra nie wiem jak sobie radzić jak wyjdę z domu odrazu mam całe dłonie mokre tez mam problem z zawrotami głowy dusznościami

Mam,przeważnie nocą .
Pomaga chłodny prysznic

Witam .
Czy może jest tutaj ktoś kto zmaga się z nerwica ciągła też u mnie od marca tamtego roku do dnia dzisiejszego .
Ciągle bóle w skroniach lub ucisk w czole ,ucisk w gardle ,kaszel ,ciągle połykanie śliny ,mrowienie w nogach,nudności na szczęście od czasu do czasu,pogorszenie wzroku.Kołatania serca,ogromny lęk
Leki brałam przez 9 miesięcy ,ale nic nie pomagało .Oczywiście w wiekszości tych przypadków dopada mnie nocą,2 razy myślałam że tracę przytomność i to było w kościele ,ale jakoś zapanowałam nad tym .
Ostatnio nawet po wypiciu alkoholu np ,szklaneczka piwa lub drinka bóle w skroniach i ucisk w głowie jest nie do wytrzymania .Czy picie alkoholu w takich ilościach ,pogarsza nerwicę ? Czy ktoś też tak z was ma ?
Poradzicie co w moim przypadku powinnam zrobić?

Hej macie tak ze gorąco wam w czubek głowy później oblewają was poty proszę o odpowiedz

Jakie bierzesz leki ?

Mam to samo objawy sie ciagle nasilaja

Ataku paniki? Jeśli tak to napisz, mam to samo gosiula.666@interia.pl

Hej, podaj namiary, to popiszemy.

Ja również

Witam, też chętnie popisze z kimś. Tak samo zmagam się z nerwica plus depresja.

W oczach dziecka jesteśmy zawsze autorytetem tylko co wtedy gdy ten autorytet się popsuje czy dzieci wiedzą nas tak jak nam się wydaje czy mają inny punkt spojrzenia na nas. W dobie internetu lajków ośmieszania nienadążamy nad wszystkim, właściwie mózg nam się cofa z myślami wszystko idzie do przodu a tu nagle strzał atak paniki i już wartości się posypały tysiące myśli jak będziemy żyć czy będziesz mogła pracować czy nie co się dzieje z ciałem serce wali ręce drętwieją nogi mięknom trach leżysz. Hmm tylko że nie zemdlejesz gdy masz puls podwyższony. Czy nerwica dzieje się samoistnie?wątpię zawsze jest jakiś czynnik który to powoduje mąż, chłopak, rodzice praca itp. czy tak naprawdę ma wyglądać nasze życie wątpię, to jak je przeżyjesz zależy tylko od ciebie. Biorąc multum leków internet mówi że jest szkodliwe, tylko że tak naprawdę one powodują podniesioną gardę i broniąc się od ciosów brutalnego świata. Myśli samobójcze to nieme wołanie o pomoc która nie nadchodzi zmęcz się zrób cardio HiiT tabate wylej z siebie 7 poty. Na drugi dzień będziesz umierać ale to znak że żyjesz. Życie jest twoje i jak je zapiszesz zależy tylko od ciebie jaki będzie mieć wątek stwórz własną niepowtarzalną książkę i czytaj ja żyjąc jutrem.

Ja też chętnie popisze

Sam jestem znerwicowany

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??