kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Mnie tez znow dopadlo a 5 lat spokoju mialam Jak chcesz porozmawiac to moj Email agnieszka1991.91@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ,chętnie przesłucham.
Właśnie jestem po ataku ..a już było tak dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A próbowałaś sobie słuchać Instrukcji Głosowej jak się nie bać ataku paniki od Sabiny z bloga Niepanikuj? Ja sobie kupiłam, bo
mi zaczęło się od stycznia. Najpierw robiło mi się głucho w uszach, później doszły zawroty głowy i palpitacje serca. Jak dopadał mnie lęk to nie mogłam tego powstrzymać przez kilka godzin. Wszystkie wyniki miałam OK. Kupiłam sobie to nagranie (tam jest na tym blogu zakładka sklep, taka mało widoczna) i ta dziewczyna sama miała nerwicę więc daje takie konkretne rady co robić. Ściągnełam sobie nagranie na telefon i teraz jak mnie lęk dopada to zakładam słuchawki i robię to ćwiczenie z nagrania. Jest o niebo lepiej! Co prawda dopiero miesiąc z tego korzystam, ale już na przykład nie uciekam w pracy do ubikacji tylko siedzę przy biurku i po chwili mija. A wcześniej to płakałam w ubikacji ze strachu. Spróbuj może Tobie też pomoże.

Cześć fajnie że ktoś piszeo tej chorobie ja również choruje na nerwice od 6 lat

Hej, u mnie też takie same objawy tylko wszystko najgorsze zaczyna się w nocy.. istny koszmar . Mam wrażenie że umieram , nogi jak z waty , kręci się w głowie, ściska w kratki , w dodatku duszności.. Boje się zasnąć ze juz się nie obudzę. W dzień jakoś funkcjonuje tylko napieciowy bol glowy od rana do wieczora..Lekarz badał mnie kilka razy i mówi że przesadzam bo wszystko zawsze w normie

Czy można uzyskać z tobą kontakt ?

Hej czy można uzyskać z Tobą kontakt ? Mam dokładnie to samo jak ty

Witaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi zaczęło się od grudnia najpierw robiło mi się słabo później doszły zawroty głowy teraz mam kołatania serca i drżenie ciała jak wpadam w straszny już lęk to nie idzie przez kilka godzin tego powstrzymać. Wszystkie wyniki mam ok ale jest coraz gorzej mimo że biorę trittico i tak mam zawroty głowy i ataki i to praktycznie przez cały dzień już powoli mam dego dosc serio pozdrawiam Karola że starogardu

tarczycę warto sprawdzać...

Możemy pogadać ? To mój e-mail paulinka940716@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możemy porozmawiać , tez walczę z tą okropna choroba. To mój e-mail paulinka940716@wp.pl

Zapraszam mozemy porozmawiac ,tez walczę z ta choroba to jest okropne. Paulina

Hej Kasiu. Może chciałabyś porozmawiać? Aktualnie też jestem w ciąży i walcze z tą wstrętna nerwica

Mam nerwicę od wielu lat z przerwami kilkuletnimi. Od sierpnia niestety ponownie. Tym razem bardzo pomogly mi te filmy.
https://youtu.be/8X2rwZsZ7HA
https://youtu.be/S_mAW0JS35s
Ta dziewczyna ma jeszcze dwa filmy.
Wszystko jest w naszej głowie. Dopóki sobie nie uświadomisz, że to tylko nerwica nic więcej nie pomogą leki żadne czy terapie. Ja obecnie jak mam nagły atak wysokiego tętna kołatania serca itd to siadam nie ruszam się i czekam aż przejdzie, uwierz mi szybko przechodzi. Dzis boli mnie w klatce cały dzień, myślę o tym ale nie mam już drgawek czy tętna wysokiego wiem że to nerwica . Kupiłam sobie pulsoksymetr i ciśnieniomierz porządny więc jak coś się dzieje robię pomiar i jest ok , więc się nie przejmuje więcej. Pozdrawiam

Bardzo polecam.

74680622 moje gg,jak ktos chce to niech pisze do mnie o nerwicy

Chętnie popiszę! Podaj @

Mam to samo i nie wiem co zrobic

Ja tez przechodze przez to samo i nie wiem jal sobie poradzic

Mam to samo. Od grudnia. Zaczęło się od "zjazdu" w kinie- kołatanie serca, zimne poty. A później zaczęło się wszystko- drgawki, bóle w klatce, bóle głowy, serce, duszenie w gardle. I jak już myślę, że jest ok- ona wraca ze zdwojoną siłą. Oczywiście nakręcam się, że to wszystkie najgorsze choroby świata. Jestem przebadana od A do Z. Tomografia i rezonans głowy, prześwietlenie klatki i badania serca, badania neurologiczne. Nerwica to paskudna choroba, która jest niezwykle podstępna. Próbuję różnych rozwiązań: masaże, fitness, terapia, spacery...A zaczeło się od nerwów i stresu w pracy..a później już poszło. Stres sieje ogromne spustoszenie w organizmie- teraz to wiem. Życzę wszystkim zdrowia i spokoju!

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...