kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej jesteś jeszcze ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny! Ja tez chętnie popisze, mam 21 lat a z nerwica zmagam się od 13 roku życia wiec staż jest dosyć konkretny, 511483305

Mam nerwicę, ale z leków tylko biorę depralin 10mg , jak już jest ok. to po miesiącu, dwóch znowu dopada mnie strach lęk i taka myśl że coś się złego dzieje , że na coś jestem chora, ból głowy od rana do wieczora, ból żołądka ścisk krtani. Wtedy idę do przychodni robię badanie krwi z rozmazem, ob , crp, raz na pół roku d dimery, cukier , cholesterol. A z wynikami do lekarza , a tam zazwyczaj jest Pani zdrowa, proszę się nie stresować bo to źle wpływa na organizm......, jestem spokojniesza ale za 2 miesiące coś znowu mi doskwiera

Cześć dziewczyny
Podobnie jak większość z was mam nerwicę lękową.
Zaczęło się od poważnego problemu z kręgosłupem, po którym na krótki okres czasu straciłam czucie w nogach. Oczywiście zostało to zdiagnozowane, ale strach pozostał.A w nocy zaczęły się kołatania serca, natłok myśli, strach przed śmiercią ,zawałem,udarem,zimne dreszcze,poty, brak koncentracji. W dzień funkcjonowałam normalnie,a gdy zbliżała się pora snu serce zaczynało łomotać,bałam się zasnąć, dziwne nie realistyczne sny,istny horror. Trafiłam do lekarza, który zlecił badania,testy i postawił diagnozę.Zaczełam brać leki, poczułam się lepiej i myślałam,że wyszłam na prostą, a tu po 2 latach powtórka, która mnie ścięła z nóg

Cześć
Jesteśmy równolatkami, na nerwicę lękową choruje od 2lat.
Bardzo chętnie porozmawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak już będziesz po wizycie napisz proszę co powiedział neurolog . Mam identyczne objawy.

Witam
Ja tez mecze sir z nerwica lękową nieraz nir mam juz sily z tymi lekami, obecnie biote spamilan ale chyba musze zmienic leki u lelsrxa bo mi za bardzo nie pomagaja mamjeszcze wieksze leki, mam wrazenie ze sir cos ze mna stanie a mam do wychowania dwoje dzieci, te leki rujnuja mi życie pozdrawiam

Witam ja mam dokładnie to samo,wypisz wymaluj straszne to jest

Cześć. Też jakieś dwa miesiącu tematu wybudził mnie w nocy lek, kołatanie serca, duszności, bladość, okropny ból głowy. Później znowu wyrwało mnie ze snu kilka razy, z każdym kolejnym dniem było coraz gorzej. Myślałam, że mam niedobór magnezu itp. Zrobiłam wyniki Morfologia, CRP, magnez, potas, wapń, tarczyca. Wszystko w normie. Teraz mam mrowienie w nogach, skurcze w stopach, uczucie braku siły, ogólnie jestem już wrakiem człowieka. Za tydzień mam wizytę u neurologa. Boję się, że jestem chora na coś poważnego, ciągle szukam chorób po objawach. Chciałabym normalnie funkcjonować, mam małe dziecko. Noce są najgorsza.

Czym się leczysz?

Witaj Monia, mam 45 lat i nerwice juz od 6 lat. Dwoje dzieci coraz starsze i zaczynają sie kapowac wiec jest mi wstyd. Moje doswiadczenie w przebiegu, objawach, leczeniu i innych rzeczach zwiazych z tą chorobą, jest tak bogate ze esej moznaby napisac. Teraz znow ze mna spi w łóżku wiec jesli chcesz to napisz na maila Carpe11@op.pl

Cześć, mam 36 lat i podejrzewam u siebie nerwicę. Wszystko Zaczęło się 1,5 roku temu jak urodziłam dziecko. Bałam się o wszystko i zaraz pisałam w głowie najgorsze scenariusze. Później już było tylko gorzej. Budziłam się i codziennie byłam chora na coś innego,ale głównie byl to nowotwór chyba już większości organów,które posiadam. W ciągu miesiąca zrobilam mnóstwo badań, łącznie z kolonoskopia na które wydaje tylko pieniądze i które pokazują,że nic mi nie jest. Lecz dzisiaj przeszłam chyba samą siebie...lezac zaczęła mi mrowić prawa noga oraz reka..ja oczywiście sięgnęłam po internet i wyczytałam,że to mogą być objawy udaru. Wpadłam w taka panikę,że nie mogłam się uspokoic...nie będę się rozpisywać jaki stosunek ma już do mnie moja rodzina ,bo pewnie domyślacie się. Zamierzam się zmierzyć w końcu z tymi lękami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy nerwicy, depresji i stresie olejek CBD ale koniecznie Full Spectrum RAW by miał części kwasowe CBDa i to najlepiej w przybliżonej ilości co CBD oraz niska zawartość THC mniej niż 0.2, a także inne kannabinoidy. Proszę zwrócic uwagę na certyfikat analizy składu oraz certyfikat pokazujący że nie zawiera metali ciężkich. Ewentualnie medyczna marihuana, która jest legalna w Polsce w leczeniu różnych chorób. Obecnie powstaje w Warszawie instytut leczenia za pomocą medycznej marihuany https://centrum-mk.pl/ . Poczytaj sobie. Daje dobre efekty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To mój beata6262@tlen.pl

Napisz do mnie beata6262@tlen.pl

Mozesz do mnie zadzwonic mam tez ten lek i jeszcze dwa inne boje sie ich wziasc bo nie znam działan ubocznych jakie wystapia 695901135

Chetnie pogadam695901135 wieczorami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dopiero od miesiaca mam postawiona diagnoze a zaczeło sie od wysokiego cisnienia szybkiego pulsu i dusznosci.Teraz mam takie objawy ze stale myslami jestem gdzie indziej nie moge sie skupic natretne mysli nie odchodza masakra chetnie pogadam to mój num tel695901135

dziewczyny zapraszam na pogaduchy na gg, damy rade.........musimy!!!! moj nr 74701804 mam je od niedawna. kolezanka o pare linijek wyzej tez sobie chwali ....

Witam.
W maju zmarł mi tata najlepszy mój przyjaciel kocham go po nad życie. Po śmierci taty zaczęły mi się objawy jak u pani. Myślałam że dam radę a teraz w styczniu zmarła mi mama i nagle coś ew mnie pękło nie daje rady nasiliły mi się wszystkie obiawy. Już sama nie wiem czy to nerwica czy depresja.

Inne tematy z forum

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...