kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Miałam takie same objawy bardzo pomogł mi lek setaloft ale dopiero zaczał działac po miesiącu biore juz ponad rok i jest super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

damianie trzeba iść na spowiedź z całego życia i rozmowę .Pomaga bardzo bardzo Odnowa w Duchu Świętym zmienia wszystko cała sytuację całe życie .warto tam są super dobrzy ludzie wesprą pomogą polecam.

Recepta na leczenie nerwicy to głęboka modlitwa moja siostra stałe szukała coraz to lepszego lekarza i bez sukcesu a pomogła jej dopiero spowiedź taka z całego życia oraz Odnowa w Duchu Świętym grono ludzi się nad jej głową modlili Zmiana ogromna poprawa i radość życia znalazła też przyjaciół w kościele bo tam ludzie są lepsi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej myślałam że chorując 4 lata na nerwice to bardzo długo ale czytając twoja wypowiedź to jednak nic ale wszystko jeszcze ptzedemna

Hej ja niestety też choruje już 4 rok i raczej już się nie pozbędę tej choroby

Hej też mam nerwice ale taka że zrobię mojej córce krzywdę bardzo mnie to nęka wogole mam choremysli , ale mi trochę lżej że jest jeszcze ktoś kto ma podobnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może chciałabyś porozmawiać prywatnie?

Jak sobie radzisz z tym ja już choruje 5 lat

Jak sobie z tym radzisz ją już się męczę 5lat

Witam A jakie to tabketki

Cierpię na to samo.Mam okrutne lęki coś w głowie mówi mi że umrę.Niemoge nawet wyobrazić sobie że mam gdzieś iść.Szumi mi w głowie dumni w prawym uchu, zawroty głowy ucisk w gardle.Psychiatra przepisał lęki Sertranorm i Trittico. Początkowo była poprawa ale teraz nastąpiło znaczne pogorszenie zażywać leki 2miesiace i na dzień dzisiejszy myślę że mnie to wykończy bo niema nadzieji na lepsze jutro. Wiem że tu potrzeba czasu ale mój obecny stan jest tragiczny i pozbawił mnie jakiejkolwiek nadziei .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po porodzie syna miałam identyczne leki , nogi jak z waty , prawie omdlenia kupiłam sobie tabletki ziołowe, które zawsze przy sobie mam bralam dwie naraz i przechodziło. Do dzisiaj zawsze mam je przy sobie

Typowy objaw nerwicy. Choruję od 17 roku życia mam teraz 34 i uwierz że przeszłam już chyba wszystkie możliwe objawy mam nadzieje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kołatanie serca

Witam tez tak mam od pazdziernika i mam pytanie jaki lek pani bierze bo ja depralin i sie nasililo jak bralam wiekszo dawke biore pol tabletki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej ja też mam nerwicę lekowa i raz jest lepiej a raz gorzej a objawy to już mialam chyba wszystkie jakie są możliwe a teraz mam częstoskurcz i kupcie serca masakra

Nawiążemy kontakt ?

A czy wogole komuś pomogły leki na nerwice ktoś się z tego wyleczyl? U mnie jest początek choroby lek przed wyjściem z domu bole w klatce piersiowej to kłucie w głowie, zawroty glowy z każdym dniem co innego boli Lekarz wypisala mi lek oroes narazie po pol tabletki ale boję się ich przyjmować że będzie jeszcze gorzej że nic nie pomogą

Mam tak samo

Hej mam tak samo ,codziennie mnie wszystko boli serce kluje,ciężko się oddycha cały czas myślę by jechać się na pogotowie przebadać

Inne tematy z forum

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...

Najlepsze środki na erekcj e bez recepty (7 odpowiedzi)

Witam. Chciałbym abyśmy tutaj zrobili rankign środków na e rekcję bez recepty, które mogą mieć...

Zaostrzenie trądziku różowatego (3 odpowiedzi)

Czy u Was też trądzik różowaty potrafi nagle się zaostrzyć, nawet jak przez chwilę jest poprawa?