koncert - Helicobacter

Temat dostępny też na forum: koncert - Helicobacter
wstęp gratis, obowiązuje selekcja.Helicobacter pochodzi z Gdyni. Istniejemy od 1998 roku. Po różnych zawirowaniach kadrowych, w 2002 skład ustabilizował się na tyle, abyśmy mogli grać regularne koncerty.W 2003 wystąpiliśmy na festiwalu w Węgorzewie, zdobyliśmy grand prix na Fiescie Borealis w Olecku oraz wyróżnienie na Malborskim Przeglądzie Muzycznym.W 2004 roku skomponowaliśmy muzykę do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

LadyRock

Super kapela!!!!!!!!!!!!!!!Byłam już na kilku koncertach i bardzo mi się podobało.Nie wiedziałam że lubię ten rodzaj muzyki :) Ale wystarczy posłuchać na żywo.Chłopaki wkrótce się wybiją.jestem pewna!! !Pozdrowienia dla gitarzysty Bartka Matyni !!!!!!!!!!!!!!!!!! !:)

nooo

Liczy się beka.

no i jest beka

Bartek mniam ;-)

Zdecydowanie Bartek jest najfajniejszy. Tylko jakos tak schowany z tylu na zdjeciach. Znamy sie jeszcze z koncertow z Malborka z dawien dawna. Buziak dla zespolu.

Inne tematy z forum

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

Chartoterapia dla WOŚP - spacer charytatywny (6 odpowiedzi)

SPACERY WOŚP 2026 Uwaga! Uwaga! Ponownie zapraszamy Was na spotkanie chudych i długich piesełów...

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...