koncert - Ptaky

Temat dostępny też na forum: koncert - Ptaky
wstęp 10zł, obowiazuje selekcja.Istnieją od 2003r , pochodzą z Trójmiasta ….Elbląga i Bydgoszczy.Na czele formacji stoi - znany ze Skawakera, IRY, TSA Evolution czy KarmaComy - gitarzysta Piotr Łukaszewski.„Wywodzę się z muzyki rockowej, zawsze słuchałem muzyki rockowej i zawsze grałem muzykę rockową. Potrzebowałem tego !” – PeterZespół w którym wszyscy się lubią i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

english

ciekawi mnie sprawa, dlaczego uzywa sie ang. nazw do intstrumentow . drums bass vokal, a dlaczego nie guitar ?
Przeca nasz język jest ma coś takiego jak perkusja, gitara basowa itp.

pech

to bylo kluczpwe dla tego artykulu :P

slaby termin
agnostic front ucho
w kwadratowej tez niezly koncert

a finansow nie ma;P

Zgadzam się z przedmówcą

Nazwy instrumentów powinny być zapisane w jednym języku, byłaby to jakaś konsekwencja. Chyba lepiej w angielskim, bo inaczej wystąpi znane z czasów m.in.Piotra Janczerskiego określenie: śpiew. W tym rodzaju muzyki użycie powyższego określenia mogłoby być ryzykowne, niczego nie ujmując możliwościom p. Sebastiana.

Inne tematy z forum

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...

Haevn - Terra Nova Tour (3 odpowiedzi)

TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...