koncerty

witam.zastanawiam sie nad sprawa koncertow.....tzn...wiadomo ze w gdansku jest sporo dobrych klubow muzycznych,lecz wydaje mi sie ze brak takiego z regularnymi koncertami LIVE.jak myslicie czy lokal z regularnymi koncertami raz w tygodniu mialby szanse zeby zaistniec na rynku?co do wykonawcow to rozni..od hip-hopu po pop...wiadomo.dziekuje za opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koncerty

To Twój pomysł na biznes? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja uważam że jest mało klubów gdzie gra się muzykę na żywo i gdzie mogą pokazać się młode zespoły z trójmiasta swoje talenty muzyczne. Są kluby gdzie można posłuchać muzykę na żywo ale to rzadko na zachodzie jest to tradycja w szczególności w stanach tam ludzie lubią bawić się przy żywej muzyce lub przyjść i posłuchać dobrą na żywo muzykę :) Uważam że powinien być fajny dobry klub tylko z muzyką na żywo ja z chęcią bym posłuchał dobrych kapel grającą muzyką ostrą rock metal na żywo w takim klubie. Powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

halewicz - tak
armaros-dzieki za opinie,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Najem długoterminowy samochodu. Czy ktoś korzysta? (16 odpowiedzi)

Temat jak powyżej. Czy któraś z Was korzysta? Teoretycznie plusy i minusy to mniej więcej znam,...

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

Jak otworzyć sklep internetowy (84 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...