Chciałabym podzielić się opinią dla tego miejsca. Od dawna walczę z trądzikiem i z przebarwieniami. Odwiedziłam juz dermatologów i zaliczyłam też leczenie izotretynoiną. Efekt jest taki, ze pryszcze nadal wychodzą, a jest to dla mnie problem bo w sierpniu mam ślub. Trafiłam tu dzięki mojej sąsiadce, która chodzi tam na pedicure. Byłam juz na dwóch zabiegach i jestem szczęsliwa, bo dawno nie miałam tak uspokojonej skóry. Najlepsze w tym jest to,że p. Ania - kosmetyczka, uparcie wypytuje o pielegnację domową. Myślałam ze wszystko robię ok, bo tak miałam zalecone od dermatologa, a tu się okazuje, że to co używałam jest do kitu (nie dla mojej cery) i kazała mi zmienic płyn do mycia i krem. Dziś mija mi prawie 3 tyg. od wprowadzonych zmian i dech mi zapiera, jak rano wstaje i widzę róznicę.Zabiegi mam zaplanowane w gabinecie co 3 tyg.- mam zabieg na spec. enzymach które nieźle dają czadu :) odczucia w czasie zabiegu takie, jak nigdy nie miałam ! wszystko pulsuje, albo mrowi ale da się wytrzymać :) Teraz jest tak ze rano wstaje i widze: zero stanów zapalnych i nie świeci mi się twarz i nie ściąga,bo z tym tez miałam problem.
Bardzo goraco polecam przemiłe i pomocne panią Anię i Kasię