koronka 32 do XT

Czy wie ktoś może - gdzie w Gdańsku mają (a nie, może mają) koronkę środkową 32 zęby do XT (M770).
Pozdr/J.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koronka 32 do XT

w sklepach rowerowych... :/

Przestań zawracać sobie d... szukaniem sklepu gdzie mają takie 'mało popularne' części rowerowe. Zamów z internetu, przyniosą do domu i mniej zapłacisz niż w zwykłym sklepie.

cyklotur.pl

rB napisał(a):

> Przestań zawracać sobie d... szukaniem sklepu gdzie mają takie
> 'mało popularne' części rowerowe. Zamów z internetu, przyniosą
> do domu i mniej zapłacisz niż w zwykłym sklepie.
> cyklotur.pl

Nie zawracaj d4 Cykloturem (skądinąd przyzwoity sklep :)

primo - w Cykloturze jest zazwyczaj katalog - ceny takie jak w zwykłym sklepie, tyle że jeszcze dochodzi przesyłka...

secundo - akurat zębatki do FC-M770 nie mają. Czyli być może i samo Shimano d. RP Pawlak nie posiada. Bike-center się z tym na allegro wystawia.

Zębatka do FC-M530 tak samo dobra, cięższa tylko o kilka grudek błota, a za to 3 razy tańsza ;-)

pozdr

w Centrum Rowerowym mają na pewno taką zębatke.

wop napisał(a):

> Zębatka do FC-M530 tak samo dobra, cięższa tylko o kilka grudek
> błota, a za to 3 razy tańsza ;-)
>
> pozdr

A do korby LX toto się nada? W poprzednim LX-ie powyrywało mi 2 zęby i szukam czegoś solidniejszego a ta 770 ponoć stalowa jest

Jankes. napisał(a):

> A do korby LX toto się nada? W poprzednim LX-ie powyrywało mi 2
> zęby i szukam czegoś solidniejszego a ta 770 ponoć stalowa jest

Do LXa ze zintegrowanymi łożyskami pasuje bez problemu, Shimano ostatnio nie kombinuje ze standardami mocowania - podpasują też zębatki od Acery czy STX-a 4-ramiennego. Różnica na wadze między Deore a nowym XT to bodajże 13gram, a i jedno i drugie ma zęby stalowe, więc wytrzymałość pewnie zbliżona. A różnica w cenie spora: 29 vs 79zł. No i ciekawe, jak wytrzymały jest ten plastik w XT.

Aluminiowe zębatki Shimano 32z to rzeczywiście jakaś porażka, swoją od LX czym prędzej wyciepałem na złom.

pozdr

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...