kradzież reklamy

Witam w nocy z dnia 3-11 na 4-11 na skrzyżowaniu ulic Azaliowej i Kalinowej skradziono baner reklamowy " Saloniku Krawieckiego u Magdy " ( reklama wisiała jeden dzień ) Osoby widzące zdarzenie prosimy o informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kradzież reklamy

Życie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu w ogóle jest coraz więcej " ciekawych " typów. Było spokojne osiedle dopóki nie pojawiło się to całe towarzystwo z terenu, które wynajmuje M i nie zależy im na niczym więcej tylko na otwartych sklepach spożywczych gdzie można tanio kupić browarka i wychlać pod klatką albo w garażu. Łażą od sklepu do sklepu z nudów i przy okazji patrzą co zwinąć. Strach zostawić rower pod sklepem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie "życie" tylko patologia. Życie wygląda inaczej niż kraść drugiemu to na co on ciężko pracuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko jeden baner skradziono czy więcej? Po co komu baner Saloniku ? A może wisiał w złym miejscu? Dziwne .....

skradziono saloniku i jeszcze jeden,a wisiał w dobrym miejscu bo wszystko było dogadane z właścicielem

No i w ogóle te banery tylko szpecą osiedle niestety i może ktoś nie chciał żeby takie banery wisiały.....i właściwie to popieram żeby zniknęły z płotów:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z płotów i z blokowisk. Jakby mogli to by pozalepiali całe bloki tymi reklamami od góry do dołu jak w warszawie na żolibożu gdzie policja ciągle interweniuje i sprawy są w sądach że jeden sąsiad zasłania dugiemu okna i płaci kare ale na reklamie zarabia więcej niże wynosi kara i w efekcie dalej sobie zasłaniają nawzajem pomijajac to że wygląda to koszmarnie. Koszmar. Te wszystkie reklamy to koszmar.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mała reklama saloniku, żeby każdy wiedział gdzie jest. Walczcie z reklamami w Oliwie np. jeśli tacy z Was esteci. Rozróżnijcie dwie sprawy o których się tu pisze. Kobieta pisze, że kradzieże są na osiedlu a za chwilę okaże się, że jest winna brzydoty bloków. Kradzież trzeba piętnować i pomyślcie jak ukrócić te kradzieże, a nie od razu "jechać" Kobiecie. Mi kilka lat temu z tej dzielnicy skradziono auto, więc wiem co to znaczy kradzież. Trzeba gonić złodziejstwo bo zaczyna się od reklamy a kończy na okradaniu mieszkań. Kto mieszka tu od dawna to wie, że to już przerabialiśmy. Lepiej ukłonić się sąsiadowi i powiedzieć dzień dobry ;-) Ludzie więcej uśmiechu, mniej jadu. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję poszukać na działkach - pewnie się komuś kawał plandeki przydał... WIdziałem kiedyś podobną akcję z plandeką z placu budowy - niestety telefon na psiarnię skutkował przyjazdem po 2 godzinach...

I czekales tam 2 godziny zeby zobaczy aby przyjada ?

Pani Magda wróciła ??

Pani Magda wróciła reklama się znalazła jestem w pracy od 12 do 18 z przerwą na karmienie dziecka zapraszam

czy te reklamy musza wisiec tam na plocie?

A jak to się ma do ustawy środowiskowej?

a co was bola reklamy??? wolnosc tomku w swoim domku, moj plot moja decyzja...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

To powieś sobie tę reklamę od wewnętrznej strony płotu i patrz na nią 24h/dobę skoro tak ją lubisz.

A jakby każdy właściciel domku wywiesił takie płótna pstrokate na płocie to jak nasze osiedle by wyglądało?Ładnie?

wolnosc Tomku w swoim domku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ładna reklama i ważne, że się znalazła. KONIEC TEMATU.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...