kredyt mieszkaniowy a umowa zlecenie i umowa o pracę na 3/4 etatu?

Witam

Czy jest chociaż mała szansa by otrzymać jakikolwiek kredyt mieszkaniowy gdy 1 osoba ma umowę zlecenie a 2 o pracę na 3/4 etatu (czas nieokreślony)?

jesli tak gdzie mogłabym "szukać" oraz jakie warunki spełnić i jakie zarobki są wymagane?

A może dla singli szybciej można dostać kredyt?

Dzięki za odp (z góry) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kredyt mieszkaniowy a umowa zlecenie i umowa o pracę na 3/4 etatu?

Musisz przejść się po bankach. My z mężem mieliśmy problem z powodu jego dzialalności gosp. Jedyny bank, który wogóle z nami rozmawiał i bez problemów przyznał kredyt to PeKaO SA. Bzdurą jest to, że jest to najdroższy bank. Uważam, ze jest bardzo elastyczny i przede wszystkim zatrudnia kompetentnych ludzi czego nie mogę powiedzieć o pracownikach innych banków. Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może chcesz kupić działkę na której w ciągu sześciu miesięcy zarobisz 60tyś zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

super biznes, wciagnij w to swoja mame

pewnie że super biznes kupując działkę rolną a sprzedając budowlaną to zły można podwoić jej cenę praktycznie bo właśnie mam taką do sprzedania co za pół roku bedzie przekształcona

Zależy, jaki masz wkład własny.
Na 100% finansowanie inwestycji z kredytu raczej bym nie liczył.
Ale przy poziomie rzędu 75% (i sensownych UDOKUMENTOWANYCH dochodach z 2-3 lat) myślę, że forma zatrudnianiea nie będzie stanowić kluczowego problemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odezwij sie na mojego maila- na targach nieruchomosci rozmawailismy z doradce, ktory mial rozne przypadki, przekaze kontakt, sami bedziemy brac niedlugo kredyt i sadze, ze on cos wymysli

Inne tematy z forum

Calosciowy remont kuchni ! (25 odpowiedzi)

Poszukujemy kogoś do całościowego remontu kuchni tzn nowe meble,kafelki,malowanie itp :) W miarę...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Pytanie o oświetlenie może ktoś wyjaśni (17 odpowiedzi)

Oprawa led, 35w, 4000lum. Tak mam w projekcie. Co to oznacza? Jakie lampy powinnam zakupić do...