kretyn kierowca

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
dziś ok. 10.30 byłem świadkiem ciekawego zdarzenia..jadąc ul. chrzanowskiego od strony słowackiego na wys. cukierni Polanka widzę we wstecznym lusterku jak z potężną prędkością jak na tę ulicę mknie lewym pasem czerwone vw polo ok.2000 r. na numerach GSP...Myślałem,że ten dureń zwolni przed Meczetem bo tam zaraz skrzyżowanie a ten h...ciął na czołówkę z innym autem przez całe skrzyżowanie,czekałem tylko kiedy dojdzie do tragedii!Takiej patologii powinno zabierać się prawko i mandat z 5.000 to może by zmądrzał poj.... ku....as!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kretyn kierowca

I postanowiłeś się wyżalić? Założyć post? A na policję zadzwoniłeś? Do mamy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22

jakby taki h...j wjechał w Ciebie i dzieciaka to już byś nie był taki kozak!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jasiu ja nie jestem kozak ale uważam że jesteś śmieszny wyżalając się na forum.
Chcesz aby coś z tego było to trzeba było pojechać za gościem i mu wytłumaczyć co i jak a nie beczeć na forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

kamerka załatwiła by sprawe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

@jasiu, a może tam jest monitoring. Może jak podasz dokładnie w którym miejscu i o której godzinie i jakim samochodem to może znajdą kolesia. Zadzwoń na policję lub straż miejską i się zapytaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie h...j
tylko ch....j !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie to były tajniaki z policji..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Gdzie kupic auto? (7 odpowiedzi)

Planuję kupić pierwsze w życiu auta, nie znam się na tym... polecacie jakieś miejsce gdzie jest...

Gdzie (w sieci) szukać auta? (34 odpowiedzi)

Szukam, szukam i nic... Kilka razy dziennie przeglądam: - ogłoszenia na 3mieście - otomoto -...